Mostarac otišao po sina u Dansku pa se pomirio sa ženom

...Jana Holmgren (Jonna), državljanka Danske, otela njihovog trogodišnjeg sina Santina i odvela ga u Dansku, na kraju se ipak sretno završila, prenosi Dnevni avaz.

Naime, Jasmin i Jana, kako nam je ispričao, zbog svog sinčića odlučili su se pomiriti te povući brojne kaznene prijave koje su jedno protiv drugog bili podnijeli, od onih za nasilništvo u obitelji do prijave za otmicu djeteta, o čemu smo već ranije u više navrata pisali.

Sada se nalaze u Danskoj, u gradu Odensa, gdje je Jasmin nedavno otputovao po Santina, nakon što je tamošnji sud presudio da ga je majka nezakonito i bez njegove suglasnosti izvela iz BiH.

- Naši odvjetnici su nas, i pored toga, pokušavali u Danskoj nekoliko dana pomiriti pa sam, shvativši da su potpuno u pravu, jednog dana otišao kod Jane posjetiti sina i tad smo se pomirili. Sad smo dobro, ali svjesni smo da smo jedno drugom bespotrebno nanijeli bol, tako da će trebati puno vremena da se ponovo stvori povjerenje među nama. Naš sin je presretan i stalno je uz nas - kazao nam je Jasmin.