FOTO  Mostar: Zorica Vrljić bije svoju posljednju bitku i hitno treba vašu pomoć

Mostar: Zorica Vrljić bije svoju posljednju bitku i hitno treba vašu pomoć
Zorica se trenutno nalazi na plućnom odjelu Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i bije svoju posljednju bitku. Karcinom joj je oduzeo cijelu desnu stranu, zahvatio jajnik, bubreg i desno plućno krilo. Njezini prijatelji kažu kako je situacija iznimno teška, ali Zorica ne gubi nadu.

Nezaposlena je, a nekoć je radila kod privatnika koji su joj ostali dužni čak 13 plaća. S obzirom na to da nema prihoda, ovi dani u bolnici su joj još teži i potrebna joj je pomoć svih dobrih ljudi, svih onih koji su u mogućnosti olakšati joj njezinju posljednju bitku.

Zorica je inače u auto-moto svijetu poznata i prepoznata. Njen nadimak je Miki Wild i bila je pobjednica utrke brdskog rallyja na Jahorini. Bavila se i mehaničarstvom. Žena puna života, kažu njeni prijatelji.

Svjetska žena, puna elana, puna energije. Čak i sada, kažu prijatelji koji su ipak željeli ostati anonimni, ona zrači energijom i voljom za životom.

Na Facebooku je pokrenuta akcija  "Humanitarna pomoć za Zoricu Vrljić",  a njeni prijatelji objavili su post koji prenosimo u cijelosti:

"Poštovani prijatelji i prijateljice, navedena osoba se nalazi na liječenju i prijeko joj je potrebna pomoć, ustanovljen joj je karcinom, svjesna i odlučna, želi se boriti s opakom bolešću, ali su joj prijeko potrebna sredstva za ozdravljenje. Nezaposlena je, bavi se mrežnim marketingom, ali ta sredstva nisu dovoljna za nastavak njene borbe s opakom bolešću. Pozivamo sve humane osobe se na priključenje ovoj humanitarnoj akciji. Svi mi imamo i po 1000 želja, a Zorica samo jednu, a to je ŽIVOT...Pokažimo svoju solidarnost i pomozimo joj da živi..."

Broj tekućeg računa(KM):Unicredit bank 40251015000
Transakcijski broj računa: 3382202554242665
Devizni račun:(EUR) SWIFT:UNCRBA22
IBAN: BA39 3381 3028 5550 2109 s pozivom na broj 40251015100