Mostar: “Zimski grad” ove godine na stadionu Kantarevac

Marica Raspudić, stručna savjetnica za mobilijar i dekor Grada Mostara, kaže kako grad i ove godine planiraju okititi ukrasima koji su i dosad ukrašavali ulice, a ukrašavanje uskoro kreće.
Iste dekoracije

- Mi koristimo istu dekoraciju jer je nemoguće svake godine kupovati novu. Tu smo dekoraciju naslijedili od nekadašnjih općina i sada se samo godišnje ta dekoracija pregleda i popravi se ono što je oštećeno, rekla nam je Raspudić.
Što se troškova tiče, komunalnom poduzeću naplate se popravci koji su nužni kod dekoracija, kao i održavanje tih dekoracija za vrijeme njihova korištenja.

Pozornost djece

Izuzev dekoracija, pozornost djece privlačit će "Zimski grad" koji će se ove godine nalaziti na Kantarevcu. Pripreme za "Zimski grad" su tek počele i zasad se sasvim malo zna.
- U prostoru Kantarevca bit će postavljene kućice i štandovi s čestitkama i nakitom, a slobodan prostor igrališta bio bi ostavljen za organiziranje nekih društvenih sadržaja kao što su rolanje i vožnja biciklom, rekla je Raspudić, koja će opširnije pojasniti cijeli projekt tek nakon što dogovore više detalja.

Dnevni list