FOTO  Mostar: Zimska bajka u Kosači

zimski grad, kosača, bajka, Eronet, HT Eronet, kosača
Svim posjetiteljima ćemo u dvodnevnom programu ponuditi mnoštvo sadržaja, zabave, glazbe i odličnog raspoloženja, a sve to zahvaljujući HT Eronetu.
Mali Teatar Mostar u suradnji sa Mostarskim mažoretkinjama će kroz oba dana uveseljavati sve one koji dođu posjetiti šareni program .

Kroz dva dana cijeli prostor Hrvatskog doma HD Kosača bit će obavijen Božićnim ugođajem .
U programu će se izmjenjivati razne radionice, posjetitelji će imati priliku družiti se a Djedom Božićnjakom njegovim pomoćnicima, kostimiranim DJ-om. Bit će upriličena projekcija animiranog filma, čitaonica za djecu i mnogi drugi sadržaji.

Prvog dana programa će nakon održanih radionica Mali Teatar Mostar izvesti predstavu „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi".


Drugog dana, 17. prosinca uz radionice HT Eronet zajedno s Kosačom i Mostarskim mažoretkinjama dariva svoj djeci Mostara blagdansku predstavu povodom proslave 21. rođendana Mostarskih mažoretkinja.

Završna predstava „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi" i Mostarskih mažoretkinja će biti jedna posebna kombinacija glume i plesa koja će zasigurno biti osvježene u ove blagdanske dane.

Ulaz za cjelokupni program je BESPLATAN