FOTO  Mostar: Uručena priznjanja autorima najboljih dječjih priča

knjiga, priče

...Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara i prof.emer. Šimun Musa su u sklopu 1. Festivala dječje knjige „Stablo nasred svijeta" u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru uručili priznanja autorima najuspješnijih dječjih priča u 2018.
„Čestitam dobitnicima priznanja i nagrada kao i organizatorima ovog Prvog festivala dječje knjige uvjeren u to kako je ovo početak jedne lijepe priče, događaja koji će motivirati našu mladež da pokažu svoja znanja i budu nasljednici velikih imena pisane riječi ovog našeg podneblja. U Vladi Hercegovačko-neretvanske županije, ovaj festival kao i slični događaji u Županiji uvijek će imati partnera jer želimo poticati izvrsnost.", rekao je predsjednik Herceg u obraćanju nazočnima.

Julijana Pavlović, ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ Mostar, također je čestitala autorima najboljih dječjih djela i zahvalila svima koji su podržali ovaj projekt, koji ima za cilj educiranje, promoviranje knjige i druženje.

Ravnateljica Pavlović je predsjedniku Hercegu i gradonačelniku Bešliću uručila zahvalnice za potporu i pomoć u organiziranju Prvog festivala dječje knjige.