Mostar: Udruga Očima kreativaca organizira II međunarodni sajam rukotvorina

Očima kreativca, sajam, Mostar
...dana 7. i 8. 11. 2015 god u Domu Herceg Stjepana Kosača Mostar u terminu od 10 do 19 sati
Svečano OTVARANJE SAJMA upriličeno će biti od strane gradonačelnika gosp. Ljube Bešlića 7.11.2015.g. / subota /
u,HD "KOSAČA" Mostar s početkom u 10 h presjecanjem vrpce uz pjesmu ,zvuke gitare i harmonike .Svečanost otvaranja uveličati će djeca Osnovne škole s posebnim potrebama Mostar sa svojom modnom revijom,te plesna skupina "Erigo" iz Mostara. Na otvaranju predstavit će se i kreativka gošća iz Trebinja Jasminka Kumro,sa svojim pjesama o Hercegovini.

U programu ova dva dana sudjeluju još moderni balet Športski plesni i klub ZRINjSKI i osnovna baletska škola koji će nastupiti sa svojim malim balerinama . Veseli dio programa upotpunjavaju još Zumba Fitnes Ritmo I Mažoretkinje Mostar. Predviđene su dvije modne revije Jadranke Zelenika i Jadranke Ledić i mala modna revija djeca s kišobranima uz još iznenađenja , Gošća iz Beograda Karin Palalić će održati i besplatan tečaj tagil tehnike slikanja.

Na sajmu sudjeluju i djeca iz radionice naše udruge- prve radionice za djecu , naše male „ Okice OŠ Cim Mostar, Ovom projektu priključuje se i udruga djece „ Vedri osmijeh" a dolaze nam i sudionici sajma učenici iz Srednje strukovne škole Tomislavgrad .
Zbog velikog interesovanja za naš sajam javio velik broj HUMANIH LJUDI,sa željom da pomognu našu akciju projekt "TERAPIJSKO JAHANJE" djece s posebnim potrebama,i svakako kako bi podržali veliki broj kreativaca iz cijelog regiona / Zagreba, BanjaLuke. Beograda Sarajeva Jablanice Trebinja Stoca Čapljine Čitluka Ljubuškog Gruda Tomislavgrada Širokog Brijega i Mostara,a s ciljem da se promovira grad Mostar kao izuzetnog domaćina ,zajedno sa Udrugom "Očima kreativaca".

Udruga se želi i zahvaliti svima a na svoj način .Prvih sto posjetitelja koji dođu na svečano otvaranje 7, 11 u 10 sati očekuju prigodni poklončići Bit će i mnoštvo slatkih proizvoda. Pripremili smo brojne VRIJEDNE nagrade .
.Svi kupci koji naprave račun u iznosu od 20 KM,automatski ulaze u opciju osvajanja nagrada.

Ulaz je besplatan.

Pozivamo sve ljude dobre volje na veselo druženje ..Budite dio HUMANOSTI i KREATIVNOSTI,
Udruga" Očima kreativaca „ Mostar