Mostar: Udruga BoHeMSA pomaže kampanji Dompes

BoHeMSA  mo, Dompes

...Studentski dom sv. Marije Terezije, Pučka kuhinja fra Didaka Buntića te Centar za dijalog sv. Franje. Izgradnju, koja se financira isključivo dobrotvornim prilozima, započeo je mostarski Franjevački samostan sv. Petra i Pavla u siječnju 2015. godine, a završetak je planiran za 5. rujna 2017. na blagdan sv. Terezije. Idejni začetnik i voditelj projekta sveučilišni je profesor fra Iko Skoko.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru sa svojom udrugom BoHeMSA pomaže kampanji Dompes za izgradnju Studentskog doma.

Gabrijela Erić, studentica 2.godina medicinskog fakulteta, i volonterka izjavila je kako je Dompes hvale vrijedna kampanja koja se rijetko viđa na našim prostorima i zbog toga trebamo potaknuti ljude da pomažu u izgradnji.

" Kao volonter udruge BoHeMSA sa medicinskog fakulteta prodajem karte za humanitarnu utakmicu koja će se održati 20.travnja na stadionu HŠK Zrinjski s početkom u 17:00h. Naravno svi koji žele mogu se priključiti, te malo pridonijeti, jer naše malo nekom znači mnogo. Na volontiranje me je potaknula istinska želja za pomaganjem drugim ljudima kojima je to potrebno, te da im olakšamo život." izjavila je Gabrijela Erić.

Skupljeni novac od prodaje ulaznica će poslužiti za izgradnju studentskog doma koji je namjenjen studentima slabijeg imovinskog stanja.
Ulaznice se mogu pronaći na sljedećim mjestima:
Caffe bar "Corona" - Stolac
Caffe bar "Hennessy - Čapljina
Caffe bar "Rafaello" - Ljubuški
Caffe bar "Padre" - Grude
Hotel Park - Široki Brijeg
Caffe bar "Viva" - Posušje
Caffe bar "Brocco" - Čitluk
Restoran & Club "Gardens" - Međugorje
Campanile - Mostar
Recepcija Mepass Mall-a - Mostar
Caffe bar "Mali Puž" - Mostar
Župni ured sv. Petra i Pavla Mostar (Franjevačka)

Barbara Antolović