FOTO  Mostar: Svečano otvoren Mepas Mall, najveći trgovački centar u regiji

Mepas Mall

Pred velikim brojem uzvanika iz svijeta politike, gospodarstva, kulture i sporta, otvoren stotinu milijuna maraka vrijedan objekt ''Mepas mall''. Svečanim presijecanjem vrpce, vlasnik Mirko Grbešić i predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, pustili su u rad najveći tržni centar u Bosni i Hercegovini.

Godinu dana sam radio na ovom projektu i sada kada je gotov, jako sam zadovoljan i sretan. Želio bih se zahvaliti svim ljudima koji su na bilo koji način doprinijeli da ovaj projekt dovedemo do kraja. Hvala svima koji su došli i time nas podržali. Posebno bih se zahvalio svojoj obitelji koja mi je cijelo vrijeme bila velika podrška'', kazao je Grbešić u svome kratkom obraćanju.

Uprava Mepas Malla, upriličila je u 17. sati tiskovnu konferenciju u povodu otvaranja ovog prodajnog centra.

Nazočnim novinarima je priopćeno da je Mepas Mall najveći prodajni centar ovakve vrste u BiH i jedan od najvećih u regiji. Skoro sto tisuća kvadratnih metara prostora iskorišteno je za razlčite vrste sadržaja; od hotelskih usluga, preko trgovine, do kino centra i kongresne dvorane.

Iz uprave naglašavaju da su posebno ponosni na to što su u Mepas Mall stigli po prvi put neki poznati modni brendovi koji do sada nisu bili zastupljeni na tržištu BiH. Na tiskovnoj konferenciji između ostalih govorili su i Ljubo Bešlić, te direktorica Mepas malla Ljiljana Bošnjak. Nakon tiskovne konferencije u 19. sati održano je i svečano otvorenje centra za vip goste, dok će centar svima otvoriti vrata sutra točno u 9. sati.

Današnji program:

Mažoretkinje grada Mostara 

Plesna skupina B-Dance iz Mostara, plesna skupina Fresh Generation iz Sarajeva 

Cjelodnevno modeliranje balona, facepainting, mađioničar, žongler, karikaturist, sve redom simpatični animatori koji će uveseljavati naše najmlađe posjetitelje. 

 Pozivamo sve roditelje sa djecom do 10 godina na vrhunsku zabavu Liloland sa najboljim bosanskim zabavljačem LiIom i njegovom skupinom u trajanju od od 14.30-18.30, na 3. katu centra

Lilo sa dječijim pjesmama sa svog albuma LiloLand 2012.

Madžioničar Aladin  

Kostimirana skupina Tropik: Fify, Bent 10, Nodi, Maša i majstor Niko, Gormit, Bubo

Klaun Saša koji izvodi animacije na gitari, facepainting, modeliranje balona

Eva Pilić, finalistica Hrvatskog Super Talenta

Karaoke natjecanje, igre za djecu sa prigodnim nagradama 

Mađioničar Nedim Enigmo

 Od 18.30-19.30 koncert Pamele Ramljak, članica najpoznatijeg hrvatskog girl-band Feminnem

 Tu su i lijepe hostese, prigodne zabavne maskote koje će cijeli dan uveseljavati i darovati najmlađe.

hercegovina.info