Mostar: Studentski zbor FPMOZ-a održao prezentaciju pisanja studentskih projekata

FPMOZ, projekti
...za rad i komunikaciju sa studentskim udrugama i organizacijama Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru u petak je održao prezentaciju pisanja studentskih projekata kojoj su se odazvali studenti svih fakulteta.

"Od kolega sa FPMOZ-a krenula je inicijativa da pomognemo našim studentima kako bi što bolje napisali projekte. No koordinatorica Ena Miloš je imala ideju da to proširimo i na udruge pa smo na kraju proširili na sve studente Sveučilišta u Mostaru. Budući da je došlo do puno novosti i noviteta u samoj aplikaciji za projekte željeli smo pojasniti što je to novo i studentima pojasniti kako da projekat bude što kvalitetniji. " istakao je Marko Džoić, predsjednik Studentskog zbora Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

Organiziranju prezentacije priključila se koordinatorica za rad i komunikaciju sa studentskim udrugama i organizacijama Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Ena Miloš te istakla

"Prezentacija je imala za cilj pobliže objasniti i pomoći studentima, udrugama te organizacijama u pisanju projekata kako bi se što više studenata potaknulo u pisanju i organiziranju projekata. Također studenti su upoznati šta će biti zahijevano od njih pri predaji i apliciranju projekta. Nadamo se da smo pomogli studentima da pišu što više projekata i da sprovedu što bolje svoje projekte"

Unatoč ispitnim rokovima veliki broj studenata se odazvao te su kroz interaktivno sudjelovanje dobili sve korisne informacije za svoje projekte.