Mostar: Stanovnici naselja Dum na mukama: Svako jutro dočekaju ih izbušene gume na automobilima

Mostar: Stanovnici naselja Dum na mukama: Svako jutro dočekaju ih izbušene gume na automobilima
Naime, već nekoliko dana nepoznati počinitelji buše gume na automobilima u ovom naselju. Ogorčeni stanovnici ne znaju kome se obratiti jer pomoći nema.

Ljutiti stanari

- Svako jutro dočeka nas nekoliko izbušenih guma na automobilima. Ni sami ne znamo koji je razlog tomu te zašto nam to netko radi. Zvali smo policiju više puta. Kada dođu, samo pogledaju u automobile i odu, pričaju ogorčeni stanari koji su željeli ostati anonimni zbog straha da se ne dogodi nešto još gore. Svi oni ogorčeni su i na rubu živaca te ne znaju na koji način riješiti ovaj problem, za kojeg tvrde da se ne događa samo u njihovom naselju, nego da se ovakve stvari događaju u većini ulica u Mostaru.

- U razgovoru s ljudima dobili smo informaciju kako su nedavno na Bulevaru, duž čitave ulice, na više od desetak automobila izbušene gume, a nitko ništa ne poduzima po tom pitanju, pričaju stanari Duma.

Pojačana kontrola

O cijelom slučaju kontaktirali smo i Policijsku postaju Mostar, gdje ističu kako rade na tom slučaju.

- Policija ima pojačanu kontrolu na tom području te činimo sve što je u našim mogućnostima da pomognemo građanima ovog naselja, kazao je Azer Veledar, zapovjednik Policijske postaje Centar.

Foto i tekst: Dnevni list