Mostar: Sedma ploča izlivena na studentskom domu, pučkoj kuhinji, centru za dijalog

Mostar: Sedma ploča izlivena na studentskom domu, pučkoj kuhinji, centru za dijalog

Imena svih darovatelja objavljujemo na našem portalu www.dompes-mo.com i na https://www.facebook.com/domuspanisetspiritus. Hvala svima! Za sve svoje darovatelje redovito slavimo Svetu misu subotom u 18 sati.
Djelatnici tvrtke Građevinar d.o.o. iz Mostara izlili su sedmu ploču na „Studentskom domu, pučkoj kuhinji i centru za dijalog" u utorak, 31. ožujka 2016. Još bi trebalo izliti jednu (osmu) ploču od oko 400 m². Studentski dom bi imao 64 sobe (za 150 studenata), 8 učionica, kuhinju, da blagovališta, dvoranu od 300 mjesta i tri ureda po 50². Predviđeno je na svakom katu po jedna soba za osobe s poteškoćama.

Nakon završetaka osme ploče uradit će se sve pregrade po katovima (do sada su završene pregrade u prizemlju, prvom i drugom katu). Nakon betonskih radova slijedit će radovi: otvori, struja, voda, sanitarije, sustav grijanje/hlađenje, pločice, podovi, fasada i namještaj. Ti radovi će se izvoditi po etapama prikupljanja donacija. Kažu građevinari kako su betonski radovi jedna trećina završene zgrade. Uz Božju pomoć nadamo se da će nas i dalje pratiti svojim molitvama i darovima naši darovatelji.

Ako se netko odluči novčano pomoći ovu gradnju, svoj novčani prilog može uplatiti na: UniCredit Bank, d.d., Mostar Br. rč: 3381302232342778; ili devizni: SWIFT: UNCR BA 22, IBAN: BA39 3381 3048 3234 3194; UniCredit Bank, Kardinala Stepinca b. b., BiH - 88000 Mostar.

Zahvaljujemo Bogu, svim darovatelju i izvođačima radova.