Mostar: Promocija knjige Odnosi s javnošću - Teorija i praksa prof. dr. Zorana Tomića

dr. sc. Zoran Tomić , knjiga
...POZIVAJU VAS na promociju knjige Odnosi s javnošću - Teorija i praksa prof. dr. Zorana Tomića. Promocija će se održati u četvrtak, 13. listopada 2016. god. u amfiteatru Filozofskog fakulteta „Sokrat", ul. Matice hrvatske bb, u Mostaru s početkom u 18 sati. Knjigu će promovirati prof. dr. Božo Skoko sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i dr. sc. Damir Jugo dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment u Zagrebu.

Drugo izdanje knjige Odnosi s javnošću-Teorija i praksa prošireno je i dopunjeno. Pored osuvremenjivanja i aktualiziranja postojećih poglavlja u ovom izdanju pojavljuju se i nove cjeline kao što su: Odnosi s javnošću u institucijama kulture i umjetnosti, Odnosi s javnošću u vjerskim organizacijama, Odnosi s javnošću u sindikalnim i volonterskim organizacijama, Odnosi s javnošću u obrazovnim institucijama, Odnosi s javnošću u sportu, Odnosi s javnošću slavnih osoba/celebrity odnosi s javnošću, Predsjednički odnosi s javnošću, Odnosi s javnošću u (pred)izbornim kampanjama, Odnosi s javnošću i javna diplomacija, Profesionalizam u odnosima s javnošću i dr. Sadržaj knjige na više od 1.360 stranica je dopunjen kako teorijski tako i s praktične razine ukazujući na brojna iskustva praktičara odnosa s javnošću u svijetu i okruženju. U knjizi je i 56 studija slučaja.

Prof. dr. sc. Božo Skoko u recenziji naglašava kako nam je profesor Tomić podario uistinu cjelovit, praktičan i sadržajan udžbenik za vrijeme u kojem živimo, ali i naraštaje koji dolaze. Za dr. sc. Damira Jugu ovo je izdanje Odnosa s javnošću, bez imalo razmišljanja, moguće proglasiti kapitalnim djelom koje je obuhvatilo baš svaki segment odnosa s javnošću, i to toliko detaljno da s pravom može nositi naziv „mjesta susreta" sa svakim detaljem ove profesije. Prof. dr. sc. Aleksandar Bogdanićsmatra da na našim prostorima ne postoji niti jedna studija ili udžbenik - izvorna ili u prijevodu - koja bi se uopće mogla usporediti s Tomićevim Odnosima s javnošću. Svaki autor ima životno djelo. Ovo je Tomićevo.