Mostar: Policija traga za dvojicom razbojnika

Kako je rečeno, policija posjeduje videosnimak s jednog trgovačkog centra na kojem se vidi mlađa muška osoba koja se može dovesti u vezu s tim razbojništvom, a apeliraju na građane da, ukoliko poznaju osobu s fotografije, o tome obavijeste na besplatan broj 122.
- Riječ je o muškarcu starosti od 20 do 25 godina, mršavije tjelesne građe i kraće crne kose. U vrijeme počinjenja krivičnog djela na sebi je imao crnu duksericu s ružičastim detaljima i hlače - rečeno je iz policije.

Kako je potvrđeno, razbojnik je prišao radnici apoteke za pultom, i prijeteći pištoljem, iz kase uzeo oko 200 maraka te pobjegao.

Policija, također, traga za još jednom osobom koja se dovodi u vezu s razbojništvom počinjenim 7. prosinca prošle godine. Tada je nepoznati muškarac ženi iz automobila ukrao torbu u kojoj se nalazilo oko 400 maraka i bankovna kartica s PIN kodom.

- Razbojnik je u tri navrata s bankomata podigao po 500 maraka, a u jednoj trgovini je ukradenom karticom kupio laptop, koji je platio oko 1.450 maraka. Žrtvu je oštetio za oko 3.500 maraka - rečeno je iz policije.

pljačkaši