FOTO  Mostar: Otvoreno dječje igralište u vrtiću Sunce

Vrtić Sunce, igralište, Mostar

"Zadovoljstvo mi je što smo danas svečano otvorili jedno od tri igrališta 'Rafa Žirafa' koja smo donirali djeci u Mostaru. Ovaj projekt, koji već tradicionalno realiziramo u suradnji s Western unionom, rezultat je našeg opredjeljenja za podršku djeci i mladima. Osim Mostara, uskoro će i mališani Livna dobiti 'Rafa Žirafa igralište'", izjavio je direktor Raiffeisen banke.

Po njegovim riječima, Raiffeisen banka, u povodu Svjetskog dana štednje, umjesto čestitki i poklona klijentima donira je dječja igrališta širom BiH.
"Ova nam je donacija od velikog značaja, s obzirom na to da je naše postojeće igralište bilo dotrajalo. Djeca našeg vrtića s nestrpljenjem su čekala ovo igralište, koje će zasigurno uljepšati njihovo djetinjstvo", kazala je direktorica Dječji vrtići Mostar Danijela Kegelj.

I glavna savjetnica Komadina izrazila je zadovoljstvo realizacijom ovog projekta te izrazila nadu kako će se i u budućnosti raditi na sličnim projektima koji su na dobrobit djece i mladih. Djeca iz vrtića Sunce svima koji su zaslužni za izgradnju igrališta uzvratili su pjesmom i plesom u programu kojeg su spremili za ovu prigodu te darovima koje su pripremili za Dane kruha.

Donacija igrališta djeci BiH nastavak je zajedničkog projekta Raiffeisen banke i Western uniona, koji se već tradicionalno realizira u Bosni i Hercegovini. Igrališta u okviru ovog projekta do sada su postavljena u Pionirskoj dolini u Sarajevu, na Igmanu, u Zenici, Prijedoru, Tuzli i Bihaću. Trenutno su u tijeku pripremni radovi za postavku igrališta u Livnu.