Mostar: Osobe koje su obilježile 2013. godinu

Mostar, osobe godine

Evo koje su to osobe koje su po našem portalu obilježile 2013. godinu.

dr.sc. Mario Vasilj

Dolaskom na čelo najvećeg fakulteta na Sveučilište u Mostaru donio je mnoge pozitivne promjene na FPMOZ. Uz to ne treba zaboraviti ni činjenicu da je jedan od nazaslužnijih što je Mostar prošle godine ugostio nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Damir Beljo

Damir je pobjedom nad rumunjom Vasiliom Dragomirom osvojio titulu inerkontinentalog rvaka svijeta po WBF verziji u teškoj kategoriji. Uz osvajanje titule, Damir je još neporažen u profesionalnom ringu.

Danko Šulenta i Davor Martinović

Njih dvojica rade u paru i zato smo ih stavili skupa. Otkako su došli u Upravu HŠK Zrinjski napravili su puno dobrih stvari, i što je najbitnije vratili su klub navijačima. Ako nastave putem kojim su krenuli sasvim sigurno će ostati upisani zlatnim slovima u klupskoj povijesti.

Snježana Delić i Mirela Bunoza

I one rade u paru i vlasnice su  agencije Primera. U naš grad i regiju dovele su mnoga poznata glazbena imena. Sjetimo se samo fantastičnih koncerata 2 Cellos, Nine Badrić i Olivera Dragojević.

Tea Bošković

Mlada i uspješna mostarska manekenka koja se probila na inozemna tržišta. Prethodna godina u pravom smislu riječi bila je njezina godina.

Fra Dado Milas

Čovjek koji je napravio odličnu stvar sa Susretima srijedom u Franjevačkoj. Često je kripta u crkvi premalena da primi sve zainteresirane za ove susrete i sasvim sigurno je svojim radom fra Dado zaslužio da se nađe među osobama godine u gradu na Neretvi.

 Bojan Bogdanović

Fantastični košarkaš ponikao u HKK Zrinjski danas je jedan od najboljih europskih košarkaša. Igra hrvatske košarkaške reprezentacije teško bi se mogla zamisliti bez njega, kao i njegovog kluba Fenerbachea.

 Ornela Vištica

Lijepa glumica iz Mostara oduševljavala nas je svojim ulogama u domaćim serijama, a godinu je završila sjajnim nastupim u Plesu sa zvijezadama gdje je skupa sa svojim partnerom došla do velikog finala.

 Marin i Jelena

U glavnim ulogama najljepše ljubavne priče iz prošle godine bili su Marin i Jelena. Niti jedno od njih nije iz Mostara, ali njihova priča dogodila se u mostarskoj bolnici gdje je Marin na prekrasan način zaprosio Jelenu.

Sreten Sreto Miskin
Na naslovnice medija došao je nakon što je dao interviju Alternativnoj televiziji. Sem što je nebrojeno puta rekao majke mi moje, ovaj prijeratni žitelj Mostara obećao je da će se vratiti u svoj rodni grad.

HERCEGOVINA.info