Mostar oduševio športske uglednike zemalja iz užega okružja te Slovačke i Turske

Aluminij Mostar

Naime, s radošću smo ustupili svoje vinske podrume i velebne Vrtove Aluminija za ugodno subotnje prijateljevanje izaslanika bosanskohercegovačkoga Olimpijskog odbora, kao domaćina, s uglednim gostima. U ime Aluminija, susretu je pribivao direktor Sektora za komercijalne poslove Enco Bukovac, ujedno i predsjednik Nadzornoga vijeća Olimpijskoga odbora BiH. Osim njega, domaćinom je bio i prof. dr. Izet Rađo, predsjednik OO-a BiH, s dva potpredsjednika, gospodom Marijanom Kvesićem i Sinišom Kisićem.
Ugostili smo predsjednika i glavnoga tajnika Olimpijskoga odbora Hrvatske Zlatka Matešu i Josipa Ćopa, potom predsjednika i glavnoga tajnika OO-a Slovačke Frantiseka Chemlara i Jozefa Liba, glavnoga tajnika OO-a Makedonije Sašu Popovskoga, predsjednika i glavnoga tajnika OO-a Slovenije Janeza Kočijančića i Tonu Jagodića, predsjednika OO-a Srbije Vladu Divca, predsjednika crnogorskoga OO-a Dušana Simonovića te predsjednika OO-a Turske Togaya Bayatlia, koji je došao u pratnji svoje supruge Sukrane.
Iz Mostara su ponijeli nezaboravne uspomene na ugodno, premda kišno, hercegovačko vrijeme i gostoprimstvo, a Uprava Aluminija, osim okrjepom u svojemu Restoranu, darovala ih je i vlastitim proizvodima, vinima i rakijom koje proizvodimo od autohtonih grožđanih sorti Žilavke i Blatine.

aluminij.ba