FOTO  Mostar: Održana svečana promocija druge generacije magistara farmacije Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

promocija, farmaceutski fakultet, Mostar

Sve nazočne na ovoj svečanoj promociji pozdravio je prigodnim riječima u ime rektora Sveučilišta prof. dr. sc. Zoran Tomića koji je bio odsutan zbog ranije preuzetih obveza prof. dr. sc. Ivo Čolak, prorektor za znanost i razvoj , a zatim i prof. dr. sc. Monika Tomić dekanica fakulteta riječima:  ”Dragi naši diplomanti, zbog vaše ozbiljnosti, ustrajnosti i odgovornosti, danas smo svi ponosni. Vama i svima koji dolaze svakako želim puno poslovnog i privatnog uspjeha u budućem životu”.

Nakon dekanice riječ je dobio i prof.dr.sc. Mario Vasilj dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

Dodijeljene su zahvalnice, te dekanove nagrade, ali o tome ćemo posebno pisati. Naš portal donijet će Vam i fotografije svih diplomanata, kao i još ponešto sa ove promocije.

Ukupno je promovirano 17 diplomata koji su stekli znanje magistra farmacije, a diplome im je uručila prof. dr. sc. Monika Tomić, dekanica Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info