Mostar: Održana promocija na građevinskom fakultetu

promocija, građevinski fakultet
„Gradite mostove, betonske, ali još više i ljudske, oni su jači od svih betona. Ako ste osobe koje povezuju i obale i ljude, onda ste posebno vrijedni za svaku društvenu zajednicu, posebno našu u kojoj ćete živjeti i raditi", rekao je studentima rektor Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Zoran Tomić.

Dekanica Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Maja Prskalo istaknula je kako je zadovoljna radom i aktivnostima Građevinskog fakulteta te poželjela diplomantima da preuzimanje diploma dožive kao učvršćivanje veza s fakultetom.

„Danas smo drugačiji ljudi od onih zbunjenih srednjoškolskih lica koja su prije pet godina zakoračila u nepoznato s vjerom da ćemo stići baš ovdje i dočekati današnju svečanost", rekla je predstavnica diplomanata Ana Lasić te uputila zahvalu profesorima koji su svojim trudom i nesebičnim dijeljenjem znanja postavili kvalitetne temelje za buduće poslovne izazove, zatim prisutnima, obitelji i prijateljima koji su ih došli podržati na njihov veliki dan.

Nakon svečanosti dodjele diploma dekanica Prskalo uručila je nagrade najuspješnijim studentima ove generacije Građevinskog fakulteta te priznanje za najboljeg profesora prema studentskoj anketi izv. prof. dr. sc. Mladenu Glibiću.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru proslavlja 39. godina postojanja.

Dragica Andrić / Jelena Pervan

treci.ba