FOTO  Mostar: Održan Youth Speak Forum

Youth Speak Forum Mostar

Youth Speak Forum je jednodnevna konferencija za sve mlade osobe na području grada Mostara koju organizira najveća studentska organizacija na svijetu AIESEC. Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru je u subotu 25.3.2107. godine organizirao ovaj događaj na kojemu je sudjelovalo preko 100 mladih osoba. Tema ovogodišnjeg Youth Speak Foruma bila je poduzetništvo i svi delegati su imali priliku čuti više o poduzetništvu, start up-ima i o tomu kako uspjeti na području poduzetništva.
Delegati su imali priliku čuti inspirativne govore nekih od najvećih mladih poduzetnika koji su ostvarili veliki uspjeh na području grada Mostara ali i šire te sudjelovati na interaktivnim radionicama koje su organizirane u suradnji sa partnerima ovogodišnjeg Youth Speak Foruma.

Lokalni ured AIESEC-a bi se ovim putem želio zahvaliti vlasnici ModaMo Ani Ćavar, članu marketing tima u Nsoft-u Ivanu Roziću, mladom motivacijskom govorniku Bruni Bokšiću i direktorici SPARK-a Andrei Čardaš koji su održali motivacijske govore na konferenciji, Hrvatskom Narodnom Kazališti i Maloj Sceni koji su doprinjeli promociji ovog događaja, svojim partnerima SPARK i Nsoft, Top Bind, Ernst&Young, Degordian, profesorici Semini Ajvaz i profesoru Nikoli Papcu sa Ekonomskog fakulteta koji su držali interaktivne radionice; Antonio Commerce, Lingua Plus, CKM Mostar (Univerzitet modernih znanosti), Quick Design, OSVIT-M, fotokopirnica Zrinjski i fotokopirnica Copy Lab koji su donirali promo materijale i materijale za radionice bez kojih se ovaj Youth Speak Forum ne bi mogao održati; Žeks Doner d.o.o, pekari Suncokret, buregdžinici Oreks, Franck Caffe, Leda d.d i club Art koji su omogućili da svi delegati ostanu okrijepljeni tokom cijelog Youth Speak Foruma te Radio Mostarska Panorama, Radio Hercegbosna, Radio Tomislavgrad, Prvi TV, Naša TV, City Televizija BiH, Bljesak.info i Hercegovina.info koji su iznimno doprinjeli promociji ovog događaja.

AIESEC vas također poziva da posjetite našu službenu facebook stranicu https://www.facebook.com/aiesec.bih/ kako bi se mogli pratiti naše AIESEC aktivnosti i pružiti nam podršku u svemu što radimo.