Mostar: Neuspio pokušaj deložacije šesteročlane obitelji Knezović

deložacija, Mostar, obitelj knezović
Ovaj put razlog je bio što deložacija nije kvalitetno pripremljena te nije bio prisutan ni tim hitne pomoći koji, u ovakvim situacijama, treba biti na mjestu događaja.

Knezovići godinama proživljavaju agoniju za ostanak u stanu koji su legalno otkupili od mostarskog 'Žitoprometa'. Problemi su nastali kada je, nakon što je stan otkupljen, svjetlo dana ugledao zahtjev bivšeg nositelja stanarskog prava za povrat stana. Cijeli slučaj graniči s nevjerojatnošću tim više jer je Mirsad Denjo, bivši nositelj stanarskog prava, umro 30. lipnja 1993., a u zahtjevu za povrat stana njegova je izjava "potpisana" 24. listopada 1996.

Isto znači da pokojni Denjo, zapravo, nikada nije ni tražio povrat stana, nego da povrat stana traži njegov sin. Iz pravne služebe 'Žitoprometa' da pokojni Dunjo nikada nije bio nositelj stanarskog prava te im je nejasno zbog čega se traži povrat stana, a sumnjaju i u vjerodostojnost predočenih dokumenata. Višegodišnja farsa time se nastavlja, a činjenica da obitelj Knezović ima uredne papire za stan u kojem živi, od rješenja o dodjeli stana, pa do zemljišnoknjižnog izvatka, u ovom slučaju, ništa ne znači.

republikainfo.com/foto: hercegovina.info