FOTO  Mostar: Ne propustite specijalni program studentskog radija Treći

radio, program, studenti, Mostar

Program realiziraju studenti treće godine preddiplomkog Studija novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Program će biti emitiran od 9.00 do 13.00 sati.

Slušatelje očekuju teme od toga kako napisati životopis i motivacijsko pismo za posao, kako otkloniti teškoće u učenju, najnovije informacije o razmjeni studenata, o mentorstvu studenata starijih generacija za brucoše, do reportaže o Košarkaškom klubu Student. U studiju će izravno gostovati predstavnici novoosnovane udruge latinskog jezika „LUX" Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Tu su i informacije o zahlađenju koje je zahvatilo Hercegovinu i stanju na cestama, rubrika Vremeplov, a svaki sat bit će realizirane i vijesti. Slušatelji će imati priliku uživati i u stranoj top listi.

Priloge su pripremili studenti: Gabrijela Udiljak, Ana Rakić, Magdalena Divić, Danijela Mandić, Tanja Kraljević, Katarina Ježina, Ivana Mandić, Slaven Bošnjak, Branka Dijaković, Anamarija Radoš, Matea Jurković i Marin Vučković. Voditeljski par su Anamarija Božinović i Rudolf Tuna, uz ton majstora Antu Polića koji će birati i najbolju glazbu.

Iako na radiju umjesto olovke caruje govor, studenti su pripremajući se za specijalni program usvajali kompetencije, znanja i vještine pisanja za radio, govornog čitanja, montiranja priloga.
Program možete slušati putem linka http://185.99.0.240:9996/listen.pls