Mostar: Naša TV traži voditelje glazbenih i kviz emisija

hrvatska televizija, internet televizija, tv, Hrvati u BIH, M1 GOLD, film, filmski kanal , naša tv, naša tv, Natječaj, RTV FBiH, tv pretplata, rtv pretplata, telemach, Telemach ponuda, Moja tv , SPORT KLUB, Arena Sport, telemach, Telemach ponuda, telemach, nova tv, nova tv, telemach, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Arena Sport, naša tv, naša tv
...Hloverke Novak Srzić započela s eksperimentalnim radom. Naša TV trenutno traži voditelje glazbenih i kviz emisija. Svi koji su željni novih znanja i praktičnog iskustva mogu se prijaviti za rad.

„Za voditelje glazbenih i kviz emisija mogu se prijaviti svi koji se žele okušati u televizijskom vođenju. Ukoliko ste zainteresirani za novo radno iskustvo svoj životopis možete poslati na e-mail [email protected]", za treci.ba poručuju iz Naše TV.

Program Naše TV gledatelji će moći pratiti putem kabelskih televizija „Home TV" i „Telemach". Na ovoj televiziji u početku će se emitirati tri sata programskog sadržaja iz vlastite produkcije.

Jedna od emisija je mozaična koja će obrađivati raznovrsne teme od politike, sporta, gospodarstva, socijalnih priča do lifestyla.

Našu TV su prije nekoliko mjeseci osnovali hercegovački poduzetnici s osnivačkim ulozima od 15.000 i 30.000 maraka nastojeći postići heterogenu vlasničku strukturu s ciljem da nitko pojedinačno ili pojedine interesne skupine ne mogu utjecati na uređivačku politiku televizije.

Ukupno je prikupljeno 990.000 maraka osnivačkog kapitala. Službenih informacija kada će ova televizija započeti s emitiranjem još nema.

treci.ba