Mostar: Nakon što je treći put pušten, Ćorić upao u fast food kod policije

Samo što je pušten iz 24-satnog pritvora nakon uhićenja zbog krađe 950 maraka iz trgovine Mercator kod Carinskog mosta i vlastitog priznanja o nešto ranije počinjenom razbojstvu u kladionici na vrhu Avenije, gdje je oteo 200 maraka, što su također zabilježile kamere videonadzora, Igor Ćorić (39) iz mjesta Kočine kod Mostara, prozvani Big Brother, opet nije imao sreće, piše večernji list.

Naime, jučer oko 2 sata iza ponoći provalio je u fast food Picollo, prekoputa X. osnovne škole, gdje je, zahvaljujući brzoj intervenciji iz obližnje zgrade PU Mostar, i uhvaćen na djelu. Provalnik je prethodno razbio prozorsko staklo kako bi dohvatio ručku s unutarnje strane i otvorio prozor kroz koji je ušao. U posljednje vrijeme Ćorić, inače ovisnik, izrazito je aktivan i poslije puštanja odmah djeluje. Nakon dodatnog zadržavanja od 24 sata, bit će zanimljivo što će danas odlučiti Tužiteljstvo HNŽ-a. Hoće li ga opet pustiti, kao posljednja tri puta ovog proljeća, ili zadržati u pritvoru? Podsjetimo, kamere Euroherca snimile su Igora Ćorića u trenutku ožujske krađe upaljenog terenca nissan na ulazu u Auto-moto klub (AMK) Mostar u Dubrovačkoj ulici, a snimljen je i prilikom naknadnog uhićenja kod zgrade Projektanta, i to na jedinom raskrižju koje policija pokriva kamerama.

"Neko ti po gradu voza terenca!", dojavio je prijatelj vlasniku Nikici Božiću, inače direktoru AMK, koji je upravo u tom trenutku davao izjavu u PU Mostar o ovoj snimljenoj "Big Brother" krađi. Mjesec kasnije bio je ponovno uhićen zbog krađe vozila u Mostaru, a specijalci su ga presreli u trebinjskom mjestu Aleksina međa. Nalazio se za upravljačem skupocjenog BMW-a, stranih oznaka L722-HG, koje je prethodno otuđio u naselju Bišće polje te usput nasuo pun spremnik goriva i pobjegao.