FOTO  Mostar: Najmlađi u akciji 'Izađi i treniraj'

mala zumba

... i pozvali svoje sugrađane na zdrav i aktivan život.

Program sa najmlađim iz Dječje Ustanove "Dječji vrtići" Mostar vodila je profesorica sporta i fitnessa instruktorica Lejla Delalić, koja je ujedno i i vanjski suradnik u gradskim vrtićima u Mostaru.

Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj, pokazujući zašto je njihova pozicija ne tržištu neupitna. Do sada su održana tri treninga u tri grada u BiH - poslije uspješno organiziranih treninga u Bijeljini, Brčkom i Sarajevu, red je došao i na Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada nekoliko stotina sudionika, a kompanije Nike i Sport Vision i ovoga puta pripremile su u suradnji sa fitnes instruktorima bogat program, ali i nagrade. I ovoga puta osigurane su majice za vježbače kao i voda, a najsretniji u nagradnoj igri dobili su Free training tenisice.

''Veliko zanimanje građana Mostara pokazalo je da se i ovoga puta možemo pohvaliti odličnim rezultatima i da smo ostvarili svoju misiju, a to je podizanje razine svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Sedam fitnes instruktora, DJ, video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekt, a svi zaslužuju jedno veliko hvala'', kažu organizatori.

Više fotografija sa ovoga događaja pogledajte OVDJE.