Mostar: Kazivanja svjetskog putnika s Goranom Milićem

goran milić, Mostar, goran milić, Grude
...održat će se prva u nizu javnih tribina na području Hercegovine Kazivanja svjetskog putnika s Goranom Milićem s početkom u 19:00 sati.
Tribina je zamišljena kao interaktivni događaj, gdje će se uz opuštenu atmosferu, promociju izvrsnoga vina iz talijanske pokrajine Veneto, posjetitelji moći uključiti u raspravu o temama:

- Kako opstati i dobiti ideje u vremenu globalne ekonomske krize?
- Jeli bilo bolje nekad ili danas?
- Živi li se bolje na zapadu ili kod nas?
- Gdje smo i toko smo u odnosu na druge?
- Kako funkcionira svijet?
- Kult i kultura rada... Nastavite niz...

Voditelj i idejni tvorac projekta je predsjednik M.C. Terra i udruge Vedrina - Ilko Barbarić. Kako bi se posjetitelji osjećali ugodno i opušteno, organizatori su se pobrinuli za glazbeni nastup mladog gitarste Slavena Barbarića.

Sponzor ove jedinstvene i pomalo neobične tribine je Vinarija Povratak iz Žepča koja uskoro na tržište lansira prvu berbu iz žepačkoga kraja - Xepcio Vinum.
Vinarija u suradnji s prestižnim talijanskim proizvođačem Cantina di Soave počastit će posjetitelje koji su rezervirali svoja mjesta s po čašom crvenoga i bijeloga vina: Chardonnay Baccus i Merlot Baccus.
Zbog lakše organizacije gratis degustacije, organizatori pozivaju sve zainteresirane rezervirati svoje mjesto slanjem e-maila na: [email protected]
Moguće je rezervirati stol za 4 ili 6 osoba, a sama rezervacija je besplatna!

Zanimanje javnosti je izuzetno veliko te se očekuje istinsko interaktivno druženje uz prepuštanje mikrofona publici, prijateljski zagrijana atmosfera i nezaboravna večer s Goranom Milićem u Mostaru.

Medijski pokrovitelj je portal Bljesak.info, a TV pokrovitelj je Prvi.TV.


Posebnosti i informacije:

- Tribina počinje u 19:00
- Mogućnost postavljanja pitanja gostu u završnom dijelu tribine
- Hotel Mepas priredit će promotivnu ponudu pažljivo odabranih vina Cantine di Soave, posebno za tu večer
- Promotivna cijena svih buteljiranih vina CANTINA DI SOAVE - 15,00 KM

-Vinarija POVRATAK postavit će svoj štand gdje će se posjetitelji moći informirati o preko 80 različitih vina i popratnog materijala, kupiti ili darivati neka od vina po promotivnim cijenama.
Izdvajamo desertna, slatka, polusuha i blago frizirana vina koja su najčešće izbor dama, takvih vina BiH tržište gotovo da i nema, pa će ovo biti jedinstvena prigoda.

Stojimo na raspolaganju za dodatne informacije ili eventualne zahtjeve za izjavama.