Mostar: Iz Njemačke došao u posjet rodbini, ispod automobila mu aktiviran eksploziv

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Osim Audija, od siline eksplozije, oštećena su još vozila Renault Clio i Peugeot koja su se nalazila parkirana u neposrednoj blizini. Na svu sreću ozlijeđenih osoba nije bilo.

Odmah nakon prijave o eksploziji, policija je izašla na mjesto događaja i isto osigurala do jutarnjih sati u srijedu kada je izvršen očevid.

Doznajemo da je vozilo u vlasništvu A. B. koji je nastanjen u Njemačkoj, a porijeklom sa Sandžaka. On je u Mostar došao u posjet kod rodbine, a istražiteljima je rekao da nije imao nikakvih problema.

Očevid na mjestu događaja obavili su pripadnici krim policije pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije Štefice Lakičević.

S mjesta eksplozije izuzeti su određeni tragovi radi vještačenja, a vozilo je nakon očevida prevezeno u krug Policijske uprave Mostar.

Tužiteljica Lakičević potvrdila je za Dnevni list da je ispod vozila Audi Q5 aktivirana za sada nepoznata eksplozivna naprava, a daljnjom istragom i vještačenjima pokušat će se utvrditi o kakvom se točno eksplozivu radilo.

- Naređena su sva potrebna vještačenja, vozilo je pod nadzorom u krugu Policijske uprave Mostar ikada budemo imali više informacija, javnost će o tome biti blagovremeno obaviještena, kazala je tužiteljica Lakičević.

U sklopu daljnje istrage, istražitelji će saslušati i oštećenog kako bi se utvrdilo je li u posljednje vrijeme imao nekih sukoba ili nesuglasica što bi nekoga moglo motivirati da ispod njegovog vozila aktivira eksplozivnu napravu.