Mostar: Igor Ćorić snimljen treći put u krađi ove godine

Ovaj put je iz blagajne trgovine Merkur kod Carinskog mosta pokupio 1000 maraka i pobjegao pa ga traže inspektori PU Mostar.

Nikome nije jasno kako se opet ‘nekim čudom' našao na slobodi jer je početkom mjeseca bio uhićen zbog krađe vozila u Mostaru, a specijalci su ga presreli u trebinjskom mjestu Aleksina Međa. Nalazio se za upravljačem skupocjenog BMW-a, stranih oznaka L722-HG, koje je prethodno otuđio u naselju Bišće polje, piše Večernji.ba

Vidio je ključeve u bravi BMW-a, vlasništvo Ethema Habića, a koji je korisnik Belly Elam nemarno ostavio dok je nakratko izašao kod autosalona Alea. Kako u spremniku nije bilo nešto goriva, Ćorić je usput svratio do benzinske crpke na Buni te ‘do vrha' natočio 115 KM i pobjegao.

Uhićen je dva sata kasnije i, računalo se, konačno poslan iza rešetaka. Također, kako smo pisali, njega je mjesec ranije snimio i videonadzor Euroherca, i to u trenutku krađe terenca nissan na ulazu u Auto-moto klub (AMK) Mostar u Dubrovačkoj ulici, kao i pri naknadnom spektakularnom uhićenju kod zgrade Projektanta, na jedinom mostarskom raskrižju koje policija pokriva kamerama.

Iako se radilo o susjednim ulicama, od Big Brother krađe do uhićenja prošlo je punih pet sati. Taj ovisnik je policiji ispričao da se samo išao pomoliti na Brdu ukazanja u Međugorju (!?) te da se provozao do Čapljine pa kanio vratiti terenca. I gle čuda, njegove molitve su očito uslišane jer mu je dežurni tužitelj povjerovao i pustio ga.