Mostar: Humanitarna akcija SZ FPMOZ-a SVI ZA SANYA

FPMOZ, Sanyo Knežić, Humanitarna akcija, Sanyo Knežić, FPMOZ, studentski zbor, Sanyo Knežić, humanitarni broj, pomoć
...za dvadesetogodišnjeg Sanya Knežića iz Mostara pod nazivom "SVI ZA SANYA". Prije godinu dana ovom mladiću ustanovljen je karcinom sarkom od kojeg se trenutno liječi u Zagrebu.

Još jedna u nizu humanitarnih akcija koju provodimo na našem fakultetu. Akcija se zove "SVI ZA SANYA" i ideja je da svaki student donira po 1 KM. Smatramo da na ovaj način možemo prikupiti značajnu svotu novca, a svaki student će se odreći 1 KM znajući da na taj način može pomoći drugoj osobi. Veseli nas još jedna važna stvar, naime naš kolega Marko Džoić je prije tjedan dana organizirao posjetu 60 studenata sa Sveučilišta iz Mostara koji su posjetili dislocirane studije u Orašju kako bi nastavili suradnju i razmjenili iskustva.

Plodovi tog posjeta su vć vidljivi, kontaktirali su nas studenti iz Orašja s našeg fakulteta i predložili da se priključe humanitarnoj akciji i da je prošire u Orašju. Ova akcija mora proširiti se i polučiti uspjeh kako bi pomogli Sanyu. Ovim putem pozivamo sve studente da se priključe akciji "SVI ZA SANYA", kazao je Mate Paštar, predsjednik Studentskog zbora FPMOZ-a.

Kutije za novčane priloge će biti postavljene na ulazima u zgrade fakulteta u Mostaru i Rodoču te ispred fakulteta u kampusu