FOTO  Mostar: Hear.me seminar

 Hear.me , studenti, radio

...PRESS i Studijem novinarstva organizira Hear.me seminar na kojem sudjeluje deset studentskih radio postaja iz regije.
Svečano otvorenje seminara održat će se u amfiteatru Gabrijel Jurkić (br.21) na Filozofskom fakultetu u petak, 2. prosinca s početkom u 11 sati.

Studentima će se tim povodom obratiti pročelnik Studija novinarstva doc. dr. Ilija Musa i predsjednica Udruge PRESS Monika Ćubela. Predavanje o temi „Regulacija radijskog emitiranja u Bosni i Hercegovini" održat će Helena Mandić, pomoćnica direktora za emitiranje Regulatorne agencije za komunikacije.

Studentski radio Treći je dio mreže studentskih radio postaja Jugoistočne Europe, u okviru čega se dva puta godišnje održavaju Hear.me seminari na kojima se dogovara razmjena emisija, ideje i iskustva. Ove godine se 13. Hear.me održava u Mostaru od 2. do 4. prosinca 2016. godine.

Sudjelovat će 40-50 studenata iz Dubrovnika, Beograda, Podgorice, Rijeke, Zagreba, Osijeka, Splita, Skoplja, Maribora i Ljubljane.
U navedenom razdoblju planirano je niz aktivnosti koje su od velikog značaja za mostarske studente, Sveučilište u Mostaru te Grad Mostar.