FOTO/VIDEO  Mostar: Grupa Miligram se družila sa osobama s posebnim potrebama

Miligram, Ljubo Bešlić, Milić Aleksandar, Mostar, osobe s invaliditetom

Članovi popularne grupe Miligram su u okviru turneje i koncerta koji će se održati 19. lipnja u Mostaru  posjetili osobae s posebnim potrebama koji su ih srčano dočekali.

"Sada nam kreće turneja kroz BiH a ujedno smo napravili i jednu paralelnu akciju da u svakom gradu gdje nastupamo odsviramo mini koncert za djecu sa posebnim potrebama. Ovo je velika stvar i zaista ne znam tko više uživa u koncertu, djeca ili mi. Gdje god dođemo imamo odličan odziv a kada su veliki koncerti energiju podijelimo s onima koji zbog mnogih razloga ne mogu biti blizu nas, kazao je kompozitor i glazbeni producent, Aleksandar Milić Mili.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, ovom prigodom zahvalio se članovima grupe Miligram te istaknuo značaj ovog događaja humanitarnog karaktera.

"Moram izraziti svoje veliko zadovoljstvo, kad je Miligram posjetio Mostar uoči svog prvog velikog koncerta. Ovo je danas uistinu nešto posebno što veseli djecu sa posebnim potrebama i djecu bez roditelja, znate kakva je socijalna situacija. Mini koncert humanitarnog karaktera zaslužuje sve pohvale. Uistinu očekujem da će i 19. lipnja to biti veliki koncert za sve građane grada Mostara, te da će ga naši sugrađani posjetiti u velikom broju. Ovim putem želim reći istinsko hvala članovima grupe Miligram što su našli vremena posjetiti Mostar i napraviti događaj humanitarnog karaktera, kazao je gradonačelnik Bešlić.

HERCEGOVINA.info