Mostar: Gradska uprava ide na kolektivni godišnji odmor, vatrogasci ostaju na poslu

Gradska uprava Mostar
Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Grada Mostara, službenici i namještenici Gradske uprave Mostara, izuzev pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, koristit će prvi dio kolektivnog godišnjeg odmora u razdoblju od 18. srpnja do 12. kolovoza ove godine.

Službe za opću upravu i gradska područja radit će i u vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora, ali u manjem obimu. U razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza ove godine za svaki segment osiguran je po jedan šalter (izdavanje izvoda, prijem zahtjeva i ovjere dokumenata te radnih knjižica) na svakoj lokaciji, kao i kontinuitet u pozadinskom dijelu rada (provođenje promjena u matičnim knjigama po dostavljenim službenim aktima te slanje izvještaja u druge općine i institucije).

Stranke mogu koristiti prednosti Središnjeg matičnog registra te zatražiti izvod po mjestu prebivališta bez obzira na mjesto rođenja u F BiH. Izvodi iz matičnih knjiga mogu se dobiti na svim lokacijama područnih i mjesnih ureda Grada Mostara. - kaže se u priopćenju Gradske uprave Mostara