FOTO  Mostar: Broje se sati do otvaranja najvećeg tržnog centra na ovim prostorima

jos-cetiri-dana-do-otvaranja-mepas-mall-a

Radovi u centru se dovršavaju, ulice okolo centra su dobile novi izgled, iz dana u dan podižu se nove reklame na vanjskoj fasadi centra, sve ukazuje kako je dugo očekivano otvaranje jako blizu.
Pisali smo o atraktivnoj arhitekturi, zavirili smo u čarobni modni svijet Mepas mall-a, u nastavku donosimo gastro doživljaj Mepas mall-a ...
Najpoznatiji svjetski lanac brze hrane i usluge McDonald's od sada u Mostaru. McDonald's je jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih brandova, poznat po izrazito visokim standardima za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne restorane.

Za ljubitelje zahtjevnijih gastronomskih formi predstavljamo Prestige, restoran na 4. katu Mepas mall-a. Restoran Prestige ide u korak s globalnim trendovima i predstavlja vrhunski eno i gasto doživljaj. Prestige je mjesto gdje se ujedinjuje tradicija i kvaliteta te se otvara novo poglavlje u gastro ponudi regije nudeći gostima vrhunsku uslugu, kreativnu kuhinju, impresivnu vinsku kartu i ugodnu atmosferu. Sa Prestigeom Mepas mall postaje atraktivna gastro destinacija.

Sa zadovoljstvom predstavljamo i caffe barove u Centru: Amarena, Kandi, Kala, Aqua, Flower te Maraschino bar, svaki poseban i jedinstven na svoj način. Vjerujemo kako će i oni biti dobro prihvaćeni i omiljeni među posjetiteljima.

13.04. na dan velikog otvaranja Mepas mall-a pripremili smo za Vas od ranih jutarnjih čitav niz prigodnih sadržaja - kažu u Centru.

O brandovima...

Najveći shopping mall u BIH Mepas Mall otvara svoja vrata kupcima 13. travnja 2012.

Smješten u samom centru Mostara u ulici Kardinala Stepinca bb, na gotovo 100 000 m2 Centar će postaviti nove standarde u ponudi modnih, zabavnih, gastro i poslovnih sadržaja.

Atraktivna arhitektura koja privlači pozornost prolaznika, poznati svjetski brendovi koje dovodi, učinit će Mepas Mall najatraktivnijom modnom destinacijom u regiji.

Zavirite u čarobni modni svijet Mepas Mall-a ...

Inditex, jedan od najvećih svjetskih modnih lanaca sa svoja 4 branda: Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius po prvi u Bosni i Hercegovini u Mepas Mall-u. Grupacija prema uhodanom poslovanju prvo dolazi u glavne gradove, management Mepas Mall-a je jako ponosan što ih je uspio dovesti prvi u BiH u Mostar.

Zara - najpoznatiji Inditex-ov koncept, modna kultura lišena svih prepreka i granica, dizajn usko vezan sa željama svojih kupaca. ZARIN kreativni tim oblikuje svjetske modne ideje i trendove.

Pull&Bear - koncept prilagođen potrebama mladih kupaca, koji gaje casual, opušten stil odijevanja.

Bershka - koncept usmjeren potrebama najmlađih potrošača, koji preferiraju uličnu modu.

Stradivarius - mladenački pristup modi, prati najnovije trendove u dizajnu, tkanine i pribor.

New Yorker, S'Oliver, Terranova, Piazza Italia

Svaki na svoj prepoznatljiv i individualan način usmjeren na modu za mlade i odrasle, za svakog pojedinca za svaki dan. Traperice, asortiman modnih dodataka, sportska odjeća, ulična moda za mlade i modno osviještene zahtjevnije kupce. Kolekcije prate pojedine sezone i posljednje modne trendove, vrhunske su izrade od prvoklasnih materijala. Svaki koncept na svoj način povezan je sa željama i zahtjevima svojih kupaca, prepoznatljivi po autentičnost, tradiciji, odličnoj kvaliteti.

Sportina group

Sportina Group je pouzdan partner dobro poznatih svjetskih modnih marki poput: Armani Collezione, Armani traperice, Bikkembergs i Burberry, Dsquared2, D&G, Hugo Boss, Iceberg, Just Cavalli, Cerruti 1881 i drugi.

Pored navedEnih svjetski poznatih brandova obuhvaćenih konceptom Xyz, Sportina u Mepas Mall dovodi i franšize Tom Tailor, Orsay.

Iris moda u Mepas Mall dovodi sljedeće poznate brandove, različitih profila:

Accessorize - modni dodatci, kreativni, maštoviti, razigrani, okupani u mnoštvu boja

Aldo - muške i ženske trendy cipele, atraktivne torbe

Monsoon, Marella, Persona - brandovi prepoznatljivog identiteta, uzbudljiva avantura živopisnih boja, zapanjujućih printeva i silueta koje oduzimaju dah

Iris - parfumerija

Prvi ovakav projekt u ovom dijelu regij

Naime, trgovačko-poslovni centar s hotelom Mepas Mall Mostar predstavlja izvanredan i jedinstven projekt u Mostaru - kulturnom, obrazovnom, prometnom i turističkom centru Bosne i Hercegovine.

Jednostavan pristup garažama je osiguran iz Ulice kneza Višeslava, dok su pješački ulazi locirani na sve 4 strane zgrade.

Glavni ulaz u trgovački centar s impozantnim pročeljem nalazi se u Ulici kardinala Stepinca.

Ovo je prvi ovakav projekt u ovom dijelu regije čija je ciljna skupina kako stanovnici Mostara, tako i cijele šire regije. Objekt je smješten na površini zemljišta od 11.800 m2, a bruto površina projekta je 99.408 m2.

Za posjetitelje je osigurano 605 parking mjesta na tri nivoa podzemne garaže.

U ponudu trgovačkog centra ubraja se supermarket na cca 3.000 m2, veliki modni sidraši, svaki na cca 1,500 m2, velika sportska trgovina na cca 850 m2, velika trgovina elektronike na cca 670 m2, kino (5 dvorana, 3D koncept), ugostiteljstvo, Bowling s 8 staza i oko 90 trgovina.

Od ostalih sadržaja tu su dječje igraonice, wellness i fitness centri, bazen, konferencijske dvorane za sastanke, uredski prostori ...

Investitor projekta je tvrtka Brodomerkur d.o.o., Široki Brijeg, a projektant Gradal Inžinjering d.o.o., Split. Izvođač radova je A3 d.o.o., Široki Brijeg, dok je tvrtka za iznajmljivanje prostora Colliers International d.o.o., Zagreb.

U prizemlju Mepas Malla nalaze se 4 ulaza u centar iz svih smjerova. Glavni ulaz za pješake na Ulici kardinala Stepinca, 4 modna sidraša, raznovrsna ponuda modnih marki i servisnih jedinica: banka, pošta i sl. Eskalatori i dizala smješteni na centralnom dijelu centra u sklopu svjetlarnika. Ulaz na recepciju hotela i direktan pristup liftom na sedmi kat iz Ulice kneza Višeslava. Ulaz u garažu osiguran je iz jednosmjerne Ulice kneza Višeslava, te iz Ulice kardinala Stepinca.

Na prvom katu je trgovački centar s četiri modna sidraša, drogerija, parfumerija, cipele, raznovrsne modne marke. Caffe bar s terasom smještenom u centralnom dijelu, uokolo svjetlarnika.

Na drugom katu je smješten još jedan sportski sidraš, prodavaonice sportske marke, parfumerija, cipele, raznovrsne modne marke, kao i caffe bar s terasom smještenom u centralnom dijelu, uokolo svjetlarnika.

Na trećem katu trgovačkog centra nalazi se dječji odjel, sidraš s multimedijom i elektronikom, igraonica, home decor i ostale kućne potrepštine, caffe bar s terasom smještenom u centralnom dijelu, uokolo svjetlarnika.

Tzv. "entertainment floor" ili zabavni kat, smješten je na 4. katu trgovačkog centra. Tu se nalazi multiplex kino s 5 dvorana, 3d ekranima sa 699 sjedala koje se zbog potrebne visine proteže kroz 3 kata. Na ovome katu je i Bowling s 8 staza, restoran i veliki caffe bar sa terasom.

Na petom katu je uredski dio predviđen za razne namjene, dok su na šestom katu predviđene kongresne i konferencijske dvorane u sklopu hotela, kao i restoran na 2000 m2 sa a la carte ponudom, ponudom u sklopu hotelskog aranžmana ili za svadbene i druge svečanosti.

Na sedmom katu i mansardi napravljen je prvi suvremeni hotel s 5 zvjezdica u Mostaru s više od 160 ležajeva, kao i s više od 80 smještajnih jedinica, wellness i fitness sadržaja i zatvorenim bazenom.

Doznajemo.com