Moj sin je samo gurnuo Perića

Mostar, Hum, brkanovo brdo, Zločin, uborak, ratni zločin, sutina, film festival, Mostar, Vrgorac, posao, Mostar, krah, Mostar, turisti, sladoled, humanitarne akcije i apeli, Mostar, kantarevac, delikventi, Mostar, bande, nestanak, Mostar, Darjana Stančević, vehabije, BIH, Mostar, mladić, mrtav, Mostar, Hrvati, Mostar, statut, izbori, Mostar, statut, ustav, Mostar, budućnost, prava, Mostar, seks, Mostar, OHR, statut, Mostar, OHR, rješenje, statut, Mostar, OHR, Grad Mostar, Gradska uprava Mostara, Mostar, SDA BIH, OHR, prijevoz, učenici, Mostar, ugostitelji, petak, kordinacija udruga, antifa, Radmila Komadina, Mostar, popis, BIH, Vlada HNŽ, Mostar, proračun, OHR, Mostar, život, Zoran Perić, Mahira Alikalfić, SDP Mostar, Mostar, Gradska vijećnica Mostar, Gradska uprava Mostara, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, pjesma, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, Mostar, biseri, Katarina Zovko Ištuk, HNŽ, Vlada, Vlada HNŽ, df bih, Mostar, govor mržnje, Mostar, ante mostar, žene, Mostar, Katarina Zovko Ištuk,

Ona je rekla da se njezinom sinu Almiru te večeri pokvarilo prijenosno računalo i on je otišao van nešto riješiti na internetu, ali dok se vraćao ulicom, susreo se s Perićem i tu je došlo do sukoba, piše Dnevni list.

"Moj sin ima problema s plućima, on se nakašljao, ispljunuo, jer ga je stisnulo u plućima, a tada je naišao Perić. On je mislio da moj sin njemu pljuje i došao je te mom sinu drsko rekao: ‘Što je'", ispričala je Mahira, koja kaže da je te večeri njezin sin samo gurnuo Perića.

Perić je, prema njezinim riječima, tada pao na tlo i pritom se udario, a tvrdi kako mu je Almir odmah priskočio u pomoć. "Moj sin ga nije udarao, kada je vidio da je on pao, pridignuo ga je, pljesnuo ga je da dođe sebi, govorio mu je da idu u Hitnu, ali Perić nije htio. Tek kasnije je Perić otišao na Hitnu", tvrdi ona i dodaje da motiv napada nisu bili nikakvi novčani problemi. Naime, na ranije tvrdnje da iza napada stoje novčani problemi i krediti, ona je rekla da ona svoje kredite vraća, iako su je Perić i Žuljević izbacili iz SDP-a te da motiv nisu krediti niti novčani problemi, već jedino to što su Perić i njegov stranački kolega Aner Žuljević njezinom sinu uništili posao, zbog čega njemu pada mrak na oči kad ih vidi. Ona je ponovila da je Almir ogorčen na Perića i Anera Žuljevića, ali kaže da je to samo zato jer su mu oni ugrožavanjem posla uništili život, zbog čega je prisiljen ići iz ove zemlje. "On već traži posao da ide u Njemačku", rekla je ona, dodajući da je neistina ono što je Perićev stranački kolega Aner Žuljević rekao da je njezin sin već više od godinu dana verbalno prijetio Periću. "Aner Žuljević čim otvori usta, laže", rekla je ona.
Iako su u policiji rekli da je Perić u napadu zadobio teže tjelesne ozljede, Mahira Alikalfić smatra da to nije istina. "Pa da je zadobio teže ozljede, bi li se čovjek mogao ustati i otići kući", rekla je ona. Podsjetimo, Perićev stranački kolega Žuljević je već ranije izjavio da je Perić u ovom napadu zadobio frakturu lubanje.