MO Parking: Ukinuta su nam sva ljudska prava na život

Mo parking, Mostar, parking, Mo parking, pismo, Mo parking, kazne, sms, Mo parking, mostar parking, naplata
U pismu koje je osim medijima, upućeno i na više institucija BiH stoji:

'Nas 11 običnih smrtnika, od kojih nas sedam radi doslovno na ulici, svaki dan preživljavamo torturu na poslu. Tri mjeseca nismo primili ni jednu jedinu marku plaće, nije nam uplaćeno ni mirovinsko ni zdravstveno osiguranje. Osim što doživljavamo razne uvrede na ulicama od naših sugrađana koji su vjerojatno svjesni kriminala koji se odigrava u tom poduzeću, pa stoga misle da smo i mi dio toga, uvrede nisu rijetkost ni na poslu. Od onih nacionalnih, pa sve do najvećeg ljudskog poniženja'',
U pismu se kaže kako radnici rade u svim vremenskim uvjetima i da, za razliku od direktora poduzeća, koji sebe i podobne nagrađuje plaćama, nemaju nikakva prava.

''Nitko nas ne pita ni jesmo li zdravi ni gladni, a plaće nema. Ne možemo otići ni na liječnički pregled, dakle ukinuta su nam sva ljudska prava na život. No, nije to slučaj s našim direktorom, gospodinom Mladenom Knezovićem. Za samo 40 dana uplatio je sam sebi od novca kojega smo mi na ulici zaradili pet plaća. To je cca devet tisuća konvertibilnih maraka. Dakle, devet tisuća konvertibilnih maraka uplatio je sebi za maltretiranje ljudi i za nerad. Nagradio je i svoje sljedbenike - njih osam djelatnika Mo-Parkinga koji gospodina Knezovića slijede u stopu i rade po njegovim uputama, a gospodin Knezović tvrdi da je razlog tome što nisu primili plaću 10 mjeseci. Nitko od nadležnih gradskih vlasti, ako ih i uopće ima za ovo poduzeće, nikad se nije obratio radnicima Mo-Parkinga, a kamoli pomogao'', navodi se u pismu koje proslijeđeno i  na adrese Institucija ombudsmena za ljudska prava BiH, Uprave za inspekcijske poslove FBiH, Porezna uprava FBiH te županijskog Poreznog ureda Mostar, županijskog MUP-a i Inspekcije za obrt.