Mladi Mostara će u petak prikupljati želje za 2014. godinu

španjolski trg, čokolada, Mostar, Hrvati u BIH, Mostar, mladi, španjolski trg
...u pokušaju boljeg života u novoj 2014 godini, kako u Mostaru tako i u čitavoj BiH.

Skupljat će se želje i pozdravi na malim anketnim listićima pa će se poslije sve sumirati a posebna nam je želja poslati režime u Vladu FBiH i RS. Neka vide da nas ima, kako zajednički djelujemo i svi u priliku imamo slične želje i snove za bolju i pravedniju državu i slogu. Cilj projekta jeste definirati želje mladih u izbornoj 2014. godini.

Inicijativa povežimo se - nastala je zajedničkim udruživanjem mladih diljem Bosne i Hercegovine koji su se družili na Kampu omladinskih lidera na Jahorini. Svrha inicijative jeste da pokažemo koliko smo zajedno jači i da među nama nema nikakvih podjela. Između nas, nastao je projekt ''U Novoj godini želim''. Projekt će se održati 27. prosinca 2013. godine u preko 30 općina u BiH na gradskim trgovima, omladinskim centrima i sl. Želimo pokriti sve u isto vrijeme na cijeloj BIH.

Projekt je rađen sa nula maraka, a time smo htjeli pokazati da se za malo može učiniti puno, dakle, ako kažemo da je uskoro Nova godina, i da ljude pitamo što bi oni željeli, napisat će sve to u jednoj rečenici i kad se sve to skupi na gomilu imat ćemo jednu veliku želju svih građana BiH, stoji u priopćenju NVO-a Mostar.

Projekt je pomogao Telemach, a potporu projektu su pružile i mnoge neformalne volonterske organizacije, stoji u priopćenju.