FOTO/VIDEO  Mesić dolazi u istočni Mostar opjevati "Juru i Bobana"?

...io iz kojeg je u zapadni Mostar tijekom nedavnih nereda u Bosni i Hercegovini na umjetni način pokušan uvoz revolucije, koja, srećom, nije uspjela. Hrvati se nisu uplašili skandiranja: 'Ovo je Bosna' i 'odlazite odavde', ipak su ostali u svojoj državi koju su branili i stvarali zajedno s Bošnjacima a protiv velikosrpskog fašizma.

Dakako, Mostar je Bosna, ali je i Hercegovina, bez Hercegovine ni Bosne nema i obrnuto. Naravno, hrvatska medijska mafija prešutjela je sramotno skandiranje u Mostaru, istaknuli su tek da je gorio HDZ. Ni Mesić nije reagirao, a Mesić je inače dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine koji je zbog Tuđmanove politike prema BiH napustio HDZ i to nakon što su Tuđman i Izetbegović već dogovorili način na koji će ići oslobođenje Bosne i Hercegovine i nakon što su poslije kratkotrajnog, no, krvavog, rata Bošnjaci i Hrvati ponovno ratovali zajedno protiv zajedničkog neprijatelja. Mesić je napustio HDZ i zbog grižnje savjesti, naime, nije mogao pronaći čekove koje je izgubio a koje je dobio kao honorar zbog sjajnog glazbenog repertoara koji je imao početkom devedesetih. Njegovi koncerti bili su masovno posjećeni. Tražila se i plaćala karta više.

Bivši ustašoid dolazi u istočni Mostar vjerojatno kako bi zapjevao, stare dobre, ustaške pjesme s kojima je svojedobno prikupljao novac po inozemstvu, a čekove gubio, ako ne uspije s ustaškim budnicama u rezervi su partizanske. Uostalom, zar nismo mi kao Hrvati dva puta pobijedili u Drugom svjetskom ratu?

Tinolovka-News.com