FOTO  Mercator Centar Mostar proslavio četvrti rođendan

Tradicionalno, Mercator je pripremio popuste, pogodnosti i odličan zabavni program u kojem su uživali svi prisutni, posebno mostarski mališani koji su osvojili vrijedne rođendanske poklone u okviru višesatnog dječijeg programa. Bogati nagradni fond u okviru interaktivnog Mercator Quiz Show-a izazvao je veliku pažnju kupaca, a posebna rođendanska pogodnost obradovala je korisnike Mercator Pika kartica koji su za svaku obavljenu kupovinu u svim Mercator BH centrima širom Bosne i Hercegovine bili nagrađeni sa dvostruko više bodova.  

Vrhunac večeri svakako je razveselio ljubitelje mode. U večernjim satima održana je modna revija „Ljeto 2010" na kojoj su predstavljeni atraktivni modeli kupaćih kostima, modnih dodataka za plažu te modeli odjeće od laganih ljetnih materijala, koji se već mogu pronaći u ponudi Mercatorovih trgovina market programa i trgovinama Modiana i Intersport.

Gđa Adaleta Kurtović, direktorica maloprodaje, veleprodaje i logistike prilikom svečanog rezanja M-torte istakla je: „U ovom Centru smo za prethodne četiri godine imali oko 6 miliona kupaca što nam je svakako potvrda da su naši cijenjeni kupci znali prepoznati kvalitet usluge koju nudimo, ali i kvalitet asortimana i naše konkurente cijene. Prvi cilj u našoj misiji je zadovoljan kupac i sva naša nastojanja nastavljaju u tom smjeru, ka postizanju još većeg nivoa zadovoljstva naših kupaca. Danas smo četvrtu godišnjicu Mercator Centra Mostar proslavili zajedno sa našim cijenjenim kupcima uz prigodan progam, nagrade i poklone i nadamo se da ćemo i ubuduće opravdati povjerenje koje su nam dali."