FOTO  Mepas mall po drugi put podržao ULSM u akciji „Život za Ivu“

Tijekom humanitarne akcije, građani su imali priliku priliku kušati neke od brojnih livanjskih tradicionalnih proizvoda poput livanjskog sira, šljivovice, orahovice, višnjevače, domaćeg pekmeza, soka od zove (bazge), soka od višnje... Također, ovom prilikom su bili izloženi ručni radovi poput poznatih „terluka" koje naše stare bake vrijedno pletu svojim unucima, torbe livanjskih narodne nošnje tzv. „pleteri" te popularne torte od kartona punjene igračkama i slatkišima, i nakit ručne izrade poput ogrlica, prstenja, rajfova...
Kao i prošli put, tijekom humanitarne akcije, svi su imali priliku upisati svoje riječi podrške u bilježnicu za Ivu, te donirati prilog za pomoć dječku u liječenju protiv bolesti.
Organizatori humanitarne akcije se zahvaljuju volonterima koji su sudjelovali na akciji, te svima Vama koji ste došli i podržali ovu humanitarnu akciju te na taj način nesebično pomogli oboljelom mladiću.

Podsjećamo, Ivo Dalić je devetnaestogodišnji mladić iz Livna koji boluje od akutne limfoblastične leukemije kojem je potrebna hitna transplatacija koštane srži kojoj prethodi liječenje u Njemačkoj. Pozivom na broj 092 890 852 donirate 2 KM, a svoje priloge možete uplatiti i na žiroračun Hypo Alpe Adria Bank, Julija Dalić, broj: 3061153716616653. Više o cjelokupnoj humanitarnoj akciji „Život za Ivu" možete pročitati i na facebook stranici „Život za Ivu-HITNO".
Također, obavještavamo Vas da svoje donacije možete dati i na svim mjestima u Mostaru gdje su postavljene humanitarne kutije za pomoć Ivi u liječenju:
caffe Point, caffe Academia, coctail-lounge bar Katra, caffe Code, caffe Opera, caffe Carre; caffe Che City Pub Mostar, caffe Next, club Stolica, caffe Bazza, The Cake bar Mostar, caffe Public, caffe Fenix, pizzeria Galiano, caffe Bodyguard, caffe Latino (Piramida), kozmetički salon Ines&Ivana, club Bumerang...
Od srca se zahvaljujemo svima Vama koji ste nam pomogli!
„ ...Sreću nam ne donosi ono što vidimo i dodirujemo, ni ono što drugi rade za nas, nego ono što mislimo da možemo osjetiti i učiniti za drugoga, a onda za sebe same." (Helen Keller)