McDonalds u Mostaru upošljava 60 osoba

McDonald's, Mostar, McDonald's, kalorije, McDonald's, Sarajevo, buregdžinica, krompiri, mc donalds, Sastojci, mc donalds, novčani problemi, McDonald's, jelo, javnost
U ovom popularnom restoranu brze hrane posao će dobiti oko 60 osoba, saznaje Dnevnik.ba u upravi McDonaldsa u Sarajevu.

Inače, McDonalds u BiH posluje od srpnja prošle godine i trenutno posluje s dva restorana u Sarajevu.

McDonalds u Europi posluje s više od 7.100 restorana u 40 država i izravno zapošljava oko 415.000 osoba. McDonalčds ima više od 33.000 restorana u 119 država, koji svakoga dana usluže skoro 68 milijuna osoba.

-Mnogi ne znaju koliko visoke standarde kvalitete svakog proizvoda ima McDonald's, niti koliko su rigorozne procedure koje jamče zdravstvenu ispravnost i sigurnost hrane koja se poslužuje gostima McDonald'sovih restorana. Istina je da ćete u McDonald'su biti usluženi brzo i bez čekanja ali hrana koju tamo možete pronaći je prije svega vrhunske kvalitete, uvijek svježe pripremljena a namirnice od kojih se priprema dolaze od najboljih dobavljača čija se proizvodnja strogo kontrolira i stalno ocjenjuje, kažu u upravi McDonaldsa.

McDonald's je jedini restoran koji nudi potpune informacije o nutricionističkoj vrijednosti svakog svojeg proizvoda, uključujući i podatke o alergenima.

Ističu kako su ponosni što sva kava koja se poslužuje u McDonald'su ima Rainforest Alliance certifikat po čemu su jedinstveni u Bosni i Hercegovini.

Priča o McDonald'su počela je 1948. godine s braćom Macom i Dickom McDonald, koji su u svojem restoranu u San Bernardinu u Kaliforniji, ispravno predvidjeli kako će uz dobro promišljen jelovnik, s nižim cijenama i dobro organiziranom kuhinjom, s lakoćom u kratkom vremenu brzo i ljubazno poslužiti puno gostiju.

1955. godine Ray Croc je otvorio prvi restoran u sklopu McDonald's sustava u gradiću Des Plaines, u državi Illinois, SAD.

1967. godine McDonald's otvara prvi restoran izvan SAD-a, u Kanadi. Korporacija se počinje razvijati po cijelom svijetu.

1971. godine je otvoren prvi restoran u Europi u Nizozemskoj

2002. godine korporacija McDonald's izdala je prvi izvještaj o globalnoj društvenoj odgovornosti a magazin Business Week uvrstio je McDonald's među deset najvećih vrijednih globalnih brandova na svijetu.