Marko Božić: Iskreno se nadam da ćemo pomoći malom Petru

Jedan od prvih koji se uključio u tu humanitarnu akciju naš je sugrađanim Marko Božić. On je preko društvenih mreža organizirao aukciju na kojoj je ponudio trening majicu Luke Modrića, a novac od nje donirao je za malog Petra. Evo što je nakon aukcije za naš portal rekao Marko:

Kao prvo kako si došao na ideju da napraviš aukciju na internetu za malog Petra?

Iako sam i ranije viđao slične akcije, najviŠe me inspirirao prijatelj Ivica iz Solina, koji je prije nekoliko dana uradio sličnu stvar. Tako da sam odlučio ovu majicu koja mi je jako draga odlučio prodati i tako pomoći malom Petru. To se nekako poklopilo sa dolaskom reprezentacije u Hercegovinu pa sam nekako "iskoristio" sav taj naboj i atmosferu oko Vatrenih.

Ako nije tajna otkuda ti trening majica Luke Modrića?

Majica je došla izravno od Luke, a iako sam kolekcionar dresova s utakmica, odlučio sam se za ovaj predmet jer znam koliko Mostarci vole našu repku a posebno našeg Luku.

Evo kako vidimo majica je dostigla cijenu od 750 KM. Kakva su bila tvoja očekivanja prije aukcije?

Očekivao sam naravno neke ponude međutim ova konačna cifra me jako ugodno iznenadila. Posebno bih se zahvalio pobjedniku aukcije Josipu, ali i svim prijateljima na Facebooku koji su dijelili statuse pa se sve to kako brzo proširilo. Naravno dobio sam i jako puno mailova i poruka potpore, a posebno me ganula poruka Petrovog strica.

U akciju prikupljanaj pomoći uključili su se i nogometaši Hrvatske reprezentacije, kao i mnogi drugi. Što možeš poručiti onima koji se još nisu uključili u akciju?

Vidim da su i drugi krenuli sa sličnim aukcijama i iskreno se nadam da ce sve to uroditi plodom i da cemo pomoći malom Petru!

Pomozimo malom Petru pozivom na humanitarni broj 092 890 829!

HERCEGOVINA.info