Marinko Ćutuk za Javnu kuhinju Mostara

Marinko Cutuk

... za Narodnu kuhinju Mostar. Večer će biti zabavnog karaktera, gdje će sve prisutne zabavljati Željko Ninčić, javnosti poznatiji kao Marinko Ćutuk s predstave “Audicija”. Uz Marinka nastupit će i jedan od njegovih kolega, piše Dnevni list.

"Čitav stereotip Mostarca je prošao kroz bivšu Jugoslaviju na osnovi Marinka Ćutuka. U cijeloj regiji nas kroz njega percipiraju i doživljavaju. Iako on, ustvari, nije Mostarac i svi nas tako gledaju i zamišljaju zbog njega. On, ustvari, oslikava jednoga pravog Mostarca iako on to nije. Nadam se velikom odzivu naših sugrađana", istaknuo je Damir Jović, vlasnik Pivnice, te dodao kako je to jedan od razloga zašto ga je pozvao da gostuje na donatorskoj večeri.

Ulaznice se neće naplaćivati, nego će donacije biti prepuštene dobroj volji prisutnih.
"Ako se gostima svidi predstava, možda se odreknu jednog pića, pa umjesto toga novac ubace u kutiju predviđenu za donacije", kazao je Jović.

Rezervacije na broj telefona 036/ 319-319 uzimat će se isključivo u restoranskom dijelu Pivnice, gdje će se predstava pratiti preko TV ekrana. U klubu koji je odvojen od restoranskog dijela neće se primati rezervacije, jer će se predstava pratiti uživo.