Kreirajte slogan Sveučilišta u Mostaru

Mostar sveučilište, studenti, Posušje, sveučilište, zabrana, Savjetovalište, Sveučilištu u Mostaru, Besplatna usluga, studenti, Filozofski fakultet, Mostar sveučilište, slogan

16000 studenata, 10 fakulteta, jedna akademija, pet podružnica, samo su dio brojki koje govore o uspješnosti Sveučilišta u Mostaru. Međutim, svaka nova akademska godina je priča za sebe, i svi fakulteti,moraju konstantno raditi kako na poboljšanju nastave i uvjeta studiranja, tako i na promociji kod budućih studenata.
Stoga su svake godine veliki napori ulagani u tzv. Smotre, ne bi li se maturantima što bolje približile pogodnosti studiranja na ovom sveučilištu.

Ove godine, Rektorat Sveučilišta, vodstva fakulteta,te Studentski zbor, odlučili su ipak otići korak dalje, te na moderniji način pristupiti promociji, koristeći prije svega sve vrste medija, razne zabavne aktivnosti i projekte. U svemu će im zasigurno pomoći i anketa o kvaliteti nastave, koja je u pripremi,a ujedno je samo jedan od koraka ka akreditaciji, poboljšanju studija, te otvaranju ne samo regionalnoj nego i međunarodnoj sceni.

S obzirom da su upravo studenti, najvažnija karika u cijelom lancu, što smo vidjeli ovih dana i u financijskom stanju Sveučilišta, pozivamo vas, da nam pomognete u njegovoj promociji, točnije kreiranju slogana.

Što je po vama najbolja karakteristika Sveučilišta, najveća prednost, na koji način biste privukli svoje prijatelje, ili što je ono to bi vas ponovno zainteresiralo da baš ovdje upišete fakultet?

Pomozite nam da na najbolji način predstavimo dobre strane Sveučilišta, ali i ukažite na mane na kojima trebamo raditi, te na taj način pomozite očuvanju jedinog sveučilišta na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.