Koncertom prikupljeno 9000 maraka za Daria Perića - Daću

Akcija se i dalje nastavlja, Dariu i obitelji Perić možete pomoći pozivom na broj 092 890 802 i slanjem SMS poruke na broj 063 888 40 kojom donirate dvije marke za liječenje.

 

„Zahvaljujem svima koji su se odazvali akciji i svima koji su došli na koncert u ime organizatora i obitelji Perić", kazao je Berislav Deronjić, jedan od organizatora koncerta.

 

Na koncertu u dvorištu zgrade Sveučilišne knjižnice nastupili su: Annie 4 Guns, Malter Ego i Sivi Dom, DJ-evi: No Government (InterTech Records, Italo Business), Alen Milivojević (Pornographic Recordings), Mhz (Beton, Blackfruit), A2B (Beton, Blackfruit), Gianni Motta (Beton), Deep Mystic (Beton), Mili Sefić i Toni Doko.

„Posebno se zahvaljujemo svim bendovima i DJ-evima koji su napravili odličnu atmosferu u kojoj su uživali svi koji su došli. Zahvaljujemo Salemu i Omeru koji su osigurali dobar zvuk. Na kraju bih se zahvalio i svima koji su volonterski radili na pripremi koncerta, i svima koji su radili u šankovima, na prodaji ulaznica i kupona, osiguranju. Bez njih ovo ne bi bilo moguće", dodaje Deronjić.

Dario Perić se od 10. srpnja, kad se dogodila prometna nesreća na Sretnicama, nalazi u komatoznom stanju i potrebno mu je prikladno liječenje. Stoga su njegovi prijatelji odlučili napraviti koncert kako bi pomogli Dario i obitelji Perić.