Jedan huligan priznao paljevinu motocikla, a drugi fizičko nasilje

motor, paljenje
...potvrdili su iz Policijske uprave ne želeći otkriti njegov identitet dok se ne zaključi čitava istraga, odnosno dok se ne sasluša oštećeni, a koji se trenutačno nalazi na putu u Travniku. Tek neslužbeno Večernji list doznaje da su neki od njih sinovi imućnih roditelja. Kako je već ranije poznato, nakon vike ispred Sport bara "Fold", mjesta za sve ljubitelje sportskih događanja, u podzemnoj garaži ovog centra, divlji mladići su zapalili motocikl bivšeg igrača Zrinjskog i Hajduka Igora Muse, te napustili poprište paljevine, što se i vidi na snimkama videonadzora.


"Taj bar je već bio zatvoren, a njima to očito nije odgovaralo pa su svoj bijes iskalili na motociklu. Prvo su ga oborili na pod pa nakon kraće stanke i zapalili, i to vjerojatno prosipajući tekućinu iz upaljača. Sve su to učinili kako bi prepriječili put audiju, čiji se vlasnik prethodno samo sporječkao s njima, te time izazvali opću opasnost za stanare'', rekli su nam stanovnici ove zgrade, navodeći da su prepoznali neke od osumnjičene osmorke te tvrdili da se predstavljaju kao navodni ljubitelji mostaskog kluba Zrinjski. No. očito im je to samo paravan za pravljenje izgreda.

Zanimljivo je spomenuti i da je još jedan huligan sve priznao, a njemu se pak spočitavalo da je samo 24 sata ranije, također oko 5 sati ujutro, napravio incident u krugu Studentskog centra Mostar, gdje je palicom i kamenjem polupano više prozora. Tamo je kamera snimila muškarca maskiranog klupskim šalom i kačketom ovog kluba. Zbog toga su se jučer istinski predstavnici navijača Ultrasa ogradili od ovih huligana, ističući da niti jedan od njih nije niti član njihove skupine te su i osudili ove odvojene ispade.