Jaseničke maškare

Maškare su se prije rata održavale u Trebižatu i Jasenici , što je i zabilježeno u knjigama. U Jasenici su maškare bile nešto nezaobilazno, što je prekinuto početkom rata 1991. godine. Nakon 22 godine, mještani Jasenice su odlučili vratiti stari sjaj svome mjestu. Smatramo da je ovo jedinstvena prilika da djeci, kao i odraslima, pokažemo svoju dobru volju. Kao takve, maškare Jasenice biti će jedine na području Mostara, pa je to jedan veliki motiv za uspješnu organizaciju.

Nedjelja, 10.2. 2013., SCJ, u 19.00 h počinje program. Okupljene će zabavljati grupa Mobitel.
Voditeljica programa je Snježana Delić.
Maškare koje se prijave i uzmu broj, stječu mogućnost sudjelovanja u natjecanju, te tako mogu osvojiti vrijedne nagrade.
Zahvaljujući našim donatorima osigurane su i bogate tombole. Najvrjednije tombole su tablet, mobiteli i mnoge druge nagrade.

Pozivamo sve na druženje i dobru zabavu. Svi ste dobro došli. Kao što i sami znate, bez pomoći dobrih ljudi ovo se ne bi moglo realizirati. Ovim putem se zahvaljujemo velikom broju donatora, svojim dragim Jaseničanima, koji su srcem prihvatili našu ideju i pružili nam potporu u realizaciji ovog projekta.