FOTO/VIDEO  Izabran najpoželjniji neženja u gradu Mostaru

Premalo je riječi da bi se opisalo što se sve dešavalo ovu noć u Fenixu. Još jednom je pokazano da facebook grupa "Ćaltu za predjsednika" živi za mostarska druženja i sve dobro što u ovm gradu nažalost  pomalo gubi. Najveći krivci za ovu predivnu večer su naš kandidat za predsjednika HŠK Zrinjski Damir Kljajo Ćalta i bivši legendarni direktor Zrinjskog Božidar Bata Puljić,  ljudska ikona i veličina. Svi su jedinstveni da ovaj izbor Damaira Kljaje nije nikako mogao izgubiti jer vojska njegovhi pristaša je nevjerojatna i takav fanatizam nije još zabilježen na ovim prostorima.

Ovu predivnu noć su svojim dolaskom uveličale su igračice HŽRK Zrinjski koje su iz ruka samog predsjednika bile darovane prigodnim poklonima. Posebno priznajnje za sve što je učinila za rukomet u gradu na Neretvi dobila je Mirna Džidić legendarni golaman Zrinjskog, zatim Gordana Marić - mostarski Ivano Balić, Andrea Prusina , Ivana Mlakić, a posebno priznanje  dobila je i trenerica Ana Papak .

Priznajnje su dobila i Udruga prijatelje Zrinjskog čiji su članovi i ovog puta bili u velikog broju , sve Ćaltine podružnice gradske i prigradske, momci sa prve crte obrane Zrinjskog popularni Ultrasi koji su i ovog puta su svojim pjesmama podgrijavali atmosferu. Ćalta se u svom emotivnom govoru sjetio i samih početaka svog prijateljstva sa Batom, pa sve do današnjhi dana i njegove odluke da uđe u HŠK Zrinjski kao jamac boljeg i europskog Zrinjskog. Ćalta je istakao kako on sa svojim ljudima ima viziju i da če još odlučnije krenuti u borbu za predsjednika Zrinjskog.

Večeras je na samoj zabavi bilo dosta bivših i sadašnjih igrača Zrinjskog koji su čvrsto uz predsjednika, a kao posebno priznaje za medijsku promociju grupe i samog hrvatskog naroda predsjednik je darivao portale zrinjski.info i hercegovina.info.

Ogroman aplauz i veliko priznajne dobio je Dražen Zadro, ikona mostarskog malog nogometa, kojem se Ćalta ovog puta zahvalio za sve što je uradio za mali nogomet u gradu Mostaru.

Druženje prisutnih nastavilo se duboko u noć uz pjesmu i veselje.

Sve slike sa ove prekrasne večeri pogledajte u našoj galeriji

Izabran najpoželjniji neženja u gradu Mostaru

hercegovina.info