Ivana Bunoza nova direktorica Elektroprivrede HZ HB?

Naime, novoformirana federalna vlast planira uskoro krenuti u imenovanje svojih kadrova u upravnim i nadzornim odborima javnih poduzeća.
Što se tiče konkretno Elektroprivrede HZ HB, uz Bunozu, koja je kadar HSP-a BiH, u kuloarima se kao novi direktor spominjao i Stjepan Krešić, također iz ove stranke, ali prema dobro potvrđenim informacijama Dnevnog lista, upravo Bunoza najbolje kotira kada je u pitanju navedena pozicija.

Dobri rezultati

Inače, Bunoza je diplomirana ekonomistica iz Ljubuškog. Prije nego je imenovana za v. d. direktora, obavljala je dužnost pomoćnice ravnatelja županijske Uprave za inspekcijske poslove.

Bunoza je inače uvelike anonimna osoba za širu javnost u Hercegovini te se o njoj ne zna mnogo informacija. Međutim, s obzirom da je najozbiljniji kandidat za direktorsku poziciju u jednom od najznačajnijih poduzeća u Hercegovini, ona bi vrlo brzo trebala izići iz anonimnosti te predstaviti planove za budući rad Elektroprivrede HZ HB.

Najavljene promjene

Podsjetimo, netom nakon formiranja federalne vlasti, Vlade Federacije i obaju domova Parlamenta, počelo se govoriti o tome kako će stranke potpisnice platforme odmah ići s imenovanjem adekvatnog kadra u upravne i nadzorne odbore javnih poduzeća.

Naime, naš list je odmah po formiranju vlasti pisao o tome kako se spremaju promjene na rukovodećim pozicijama javnih poduzeća.
Prema tome, mjesto u najudobnijim foteljama triju najvećih javnih tvrtki u Hercegovini (HT-u, Hrvatskim poštama te Elektroprivredi HZ HB) uskoro će zauzeti novi ljudi, koji će mahom biti kadrovi HSP-a BiH.

Piše: I. Marić / dnevni-list.ba