Ivan Kraljević novi predsjednik HSPF-a

Djelomično je izmijenjeno i Vijeće i Nadzorni odbor HSPF-a. Članovi Vijeća su: Ana Šimović, Domagoj Ledić, Matea Bulić, Grgo Mandić, Ante Gašpar, Saša Kulukčija, Marko Subašić.

U Nadzornom odboru HSPF-a su: Jelena Čevra, Marlena Trlin, Toni Galić, Ivan Tavra, Katarina Šušnja, Mira Iličić, Ivana Leko.

Na mjestu PR menadžera izbran je Vedran Biokšić, tehnički direktor je Toni Galić, a nova voditeljica Ureda za informiranje je Matea Bulić.

Novoizabrani predsjednik HSPF-a Ivan Kraljević pohvalio je osnivače foruma Vedrana Kožula, Marina Marića i  Slavena Zeljku koji su usprkos raznim problemima, nedaćama, osudama pojedinaca i osnovali i podigli HSPF na zavidnu razinu. Pravi pokazatelj napornog rada jest i nedavno održana Svečana akademija  HSPF-a.

„Uvjeravam vas da će ovaj Forum izrasti u još kvalitetniju, bolju i ni pod čijim nadzorom, neovisnu organizaciju otvorenu za sve studente, novo vodstvo sada ima čvrste temelje i ujedno lakši put u vođenju Foruma, na nama je da se hrabro nosimo s poteškoćama, brinući se za što dostojniji položaj Hrvata u BiH, njegovu konstitutivnost i jednakopravnost"-izjavio je Ivan Kraljević.

Kraljević je naglasio kako će HSPF i dalje nastaviti suradnju s raznim organizacijama, od Studentskog zbora, Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata do ELSA-e i mnogih drugih.

Podsjećamo, na prethodnoj sjednici Foruma  na mjesto člana Nadzornog odbora HSPF-a Darko Lončar je iz osobnih razloga dao neopozivu ostavku.  Zbog, kako smatraju, sukoba interesa ostavke na mjesta u Predsjedništvu su dali predsjednik Slaven Zeljko kao i dopredsjednici Marin Marić i Vedran Kožul. Također i Igor Bašić je dao neopozivu ostavku na mjesto PR menadžera HSPF-a, kao i Karlo Vrljić na mjesto člana u Nadzornome odboru.

Ured za informiranje HSPF-a