Hvala Vam draga braćo Hrvati: Smetaju vam pripreme u Hercegovini, ali ne i gay parade na ulicama vaših gradova

Pišem Vam ovo pismo iz Hercegovine. Iste one Hercegovine koju ste ne tako davno smatrali svojom, i iste one koja nakon svega Hrvatsku smatra svojom isto onako kao i stoljećima prije.

Nažalost kako vrijeme prolazi Hrvatska se sve više odriče Hercegovine i Hercegovaca. Domoljubi na to činjenicu šute, a današnji vlastodršci osokoljeni šutnjom kreću u završni obračun gotovo sa svime što ima predznak Hercegovine.

Kažu da se mjenjaju vremena, ali to nije istina jer mjenjaju se ljudi. Ne mogu da vjerujem da u Hrvatskoj danas postoji tolika mržnja i amozitet prema svemu što je hercegovačko. U istoj toj  Hrvatskoj za koju mnogi iz Hercegovine dali svoje živote. Današnja Hrvatska nažalost nema puno veze sa onom krajem osamdesetih i početkom devedesetih.

Neki kažu da je riječ o demokraciji, ali demokracija nema veze sa hajkom koju prema Hercegovcima porovodi sadašnja vlast putem plaćeničkih medija u kojima je svaki drugi tekst usmjeren protiv onih koji najviše vole Lijepu našu.

Počelo je sa otvorenom hajkom komunista na vlasti i njihovih slugu na hrvatska sela oko granice sa Hercegovinom i potraga za lažno prijavljenim hercegovačkim krvopijama.

Nakon toga usijedio je bukvalni linč na Igora Štimca koji se "drznuo" odvesti reprezentaciju Hrvatske na pripreme u Hercegovinu. Poraz od Škotske bio je znak da se krene ognjem i mačom  na te pripreme i na mjesto njihovog održavanja. Hrvatski mediji puni su ciničnih i lažnih tekstova o noćnom životu i zabavama reprezentativaca u Hercegovini.

Tim istim medijima smetaju pripreme reprezentacije u Hercegovini, ali im ne smetaju pederske parade ulicama svojih gradova koje otvoreno podržavaju.

Današnja Hrvatska ima vlast kakvu zaslužuje. Narod je birao i izabrao da im se na ulicama šepure pederi. Draga braćo Hrvati kada više volite pedere od hercegovaca eto vam ih. To je samo početak onoga što vas čeka sa današnjim vlastodršcima i njihovim medijima. Vrlo brzo će uslijediti trežnjenje, ali za većinu vas draga braćo to će biti kasno.

Lijep pozdrav iz Hercegovine uz pjesmu uvijek našeg Marka Perkovića

Odakle si, iz koje fronte stižeš
hej, ratnice, umornog koraka
odavno se ovdje boj ne bije
zašto kao duh ovuda lutaš

Ja sam duša hrvatskih ratnika
domovinu tražim i stijeg što se vije
i mojom je krvlju ona natopljena
a duša nema mira, traži je

Pa ovo je zemlja tvoja, zar ne vidiš ti
domovina koju smo svi snili
za njenu slobodu krv si svoju dao
i tisućljetni san je stvarnost postao

Ne poznajem je takvu i tužna mi se čini
u snovima je mojim ponosna i lijepa
a gdje su joj junaci i sinovi vrli
a gdje vrednote za koje smo mrili

Hej, ratnice, te Hrvatske nema
čim propupa snašle je nevolje
podigle se na nju sile tame
udarile na krunu i prijestolje

Uvijek je bilo i uvijek će biti
onih što će dušu Vragu prodati
a vi zato bdijte, jer morate bditi
domovini ponos vratiti

Sve bih dao da je vidim
ponosnu i lijepu k'o u snovima
sve bih dao da je vidim
i opet bih spreman stao, svoj bih život dao

Ja sam duša hrvatskih ratnika
domovinu tražim i stijeg što se vije
i mojom je krvlju ona natopljena
a duša nema mira, traži je

HERCEGOVINA.info