HDZ BiH Mostar: Proračun je proglašen sukladno zakonu

... pripadaju sukladno Zakonu o načelima lokalne samouprave u Federaciji BiH. On osigurava minimalno funkcioniranje gradskih institucija.

Temelj za proračun 2013. bio je rebalans proračuna Grada Mostara za 2012. godinu koji je jednoglasno podržan od svih gradskih vijećnika.
Umjesto da su konstruktivan partner u stabiliziranju političkih procesa što bi u konačnici trebala biti i njihova zadaća Ured visokog predstavnika svojim povremenim priopćenjima i izjavama za javnost uvijek iznova zamagljuje i onako tešku svakodnevnicu u gradu Mostaru.

Istodobno aktualna kampanja blaćenja Gradonačelnika, kojom se iskrivljuje istina i zanemaruju činjenice od strane Stranke demokratske akcije (SDA) Gradskog odbora Mostar, vrhunac je političkog i svakog drugog licemjerstva dužnosnika te političke stranke.

Zaobilazeći zakon i sve pozitivne zakonske propise oni ne uspijevaju o aktualnom trenutku Grada Mostara i njegovih građana iznijeti niti jedan valjan argument, a još manje koji bi to argumenti podržali ideje koju zastupaju.
Ne birajući sredstva u ostvarivanju svojih usko stranačkih ciljeva SDA Gradski odbor Mostar je na gradonačelnikov čin rješenja egzistencijalnih problema građana i funkcioniranja grada reagirao podizanjem sramotne kaznene prijave.

Nastavlja se poznata politika podizanja etničkih napetosti i netrpeljivosti te proizvodnje stalne krize u Gradu na što Gradski odbor HDZ BiH Mostar nikada nije niti će nasjesti.
Naš cilj je biti dijelom uljuđene Europe.